上一頁下一頁
發新話題

男友只顧做.....(更新左2)

收藏  |  訂閱
243  42.9k

引用:
原帖由 cwh13 於 2009-7-8 10:30 AM 發表 查看引用來源
每次做成個鐘,佢都唔會損, 成個鐘......:smile_o14:
好多咩?......
算勒
免得嚇親人

回返樓主
兩個可能
1. 有性病
2. 未整興你就o黎
總之都係睇醫生先la

補多句, 好認真

呢d 咁o既男人, 掉都掉唔切, 叫佢食茄la:smile_o02:

引用:
原帖由 maiyuhimyak 於 2009-7-7 11:10 PM 發表 查看引用來源
對套套敏感:smile_41:
我冇呀,不嬲都用開0.03
幾好用~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 〝芝。芝*. 於 2009-7-7 11:21 PM 發表 查看引用來源
無人性....
一d都唔體諒你~
認真同佢講下啦
試過啦,冇用:smile_13: ,,,,,,,,佢都係咁........ :smile_27:

引用:
原帖由 迷惑一族 於 2009-7-8 02:43 PM 發表 查看引用來源

我冇呀,不嬲都用開0.03
幾好用~~:smile_40: :smile_40:
一用就爛
好易搞出人命:smile_o03:

引用:
原帖由 Jasonto 於 2009-7-7 11:49 PM 發表 查看引用來源
開心見誠講啦 愛同性都係雙方面既事:smile_42:
你忍 你忍得幾多次?
而家真係忍冇可忍啦~~~~~:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 阿su~ 於 2009-7-7 11:21 PM 發表 查看引用來源
下次佢做緊整痛你果陣推開佢啦:smile_39:
錫下自己
唔好再縱容佢
推開佢.........都可以既........:smile_13:

引用:
原帖由 ToHaDou 於 2009-7-7 11:58 PM 發表 查看引用來源

我好懷疑你係咪女人
我係百分百女人.....!!!:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 迷惑一族 於 2009-7-8 02:47 PM 發表 查看引用來源
推開佢.........都可以既........:smile_13:
仲下次?:smile_o16:
搵過個la

引用:
原帖由 嘉健69 於 2009-7-8 12:04 AM 發表 查看引用來源

支持!~

女仔去尿尿唔係陰道出.........尿道還尿道~:smile_o10:

好明顯~樓主有好可疑!~女人都會搞唔清楚自己身體.........:smile_o14:

ps:膠味好重.........
咁都係同一個出口出啦~~~:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆