上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-19 01:30 AM 發表 查看引用來源
其實你地咁多人都係同樣既問題,反多d就ok,不過你發過炎,最好割埋佢,免除後患,因為j頭發炎係經常番發的

你考完cert拿拿臨割啦,最好時機,成幾個月假....
但系點解公立又話唔駛割
之後我呀爸呀媽聽左佢地講
萬一又番發又點
之前試過一次 仲要系考試前兩日
唔想成日食藥因為好影響溫書

有無師兄可以提供黃醫生既電話地址俾我?.?因為........急事

我想問,呢度有無人割完係有個膠圈剩低,之後要等個膠圈甩?

下?你呢種唔係一般既割法播,係比較新既....呢個問題就真係唔知啦...
引用:
原帖由 傲希 於 2009-2-19 09:49 PM 發表 查看引用來源
我想問,呢度有無人割完係有個膠圈剩低,之後要等個膠圈甩?

你仲細既,其實反多d清潔多d都可以唔使割,不過睇你情況,發過炎既好多都會割包皮,除後患ma...

考完cert有幾個月假,人生有幾何咁長既假呀...到你出泥做野,今日割完,聽日都要頂硬上返工呀...同父母傾下啦...
引用:
原帖由 tommy128268 於 2009-2-19 04:01 PM 發表 查看引用來源

但系點解公立又話唔駛割
之後我呀爸呀媽聽左佢地講
萬一又番發又點
之前試過一次 仲要系考試前兩日
唔想成日食藥因為好影響溫書

我12歲,洗唔洗做E D 野好-,-
我怕怕

大大下你就知有冇問題架啦
引用:
原帖由 wong4c26 於 2009-2-20 03:49 AM 發表 查看引用來源
我怕怕

引用:
原帖由 wong4c26 於 2009-2-20 03:49 AM 發表
我怕怕
你可唔可以反到包皮丫?
得ge咪唔駛囉

我有時想同女友搞 但係一掂包皮就好敏感 好想射 有時拉低d包皮 見到個頭就已經射左 更加唔洗講入去  係咪因為包皮太長 所以搞到好易射 好易hi 如果割左之後 會唔會冇咁易想射 因為我覺得係包皮搞到咁易射

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-20 12:12 AM 發表 查看引用來源
下?你呢種唔係一般既割法播,係比較新既....呢個問題就真係唔知啦...
唔新架喇。響十幾廿年前,我個frd響公立醫院做完,就係有個膠圈響度,佢話過左成個星期先甩。

不過呢度唔見d兄弟提起,我仲以為呢個方法太古老,沒落左:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆