上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.1k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-2-23 05:43 PM 發表 查看引用來源

恭喜師兄,女兒有無好開心??快d食返餐慶祝!!
當然有,我問佢地最想食野,佢地最鐘意開心既,有樂園添,附近都有既..................
即係咩??估!!!!

即係開心樂園餐囉,快得黎有玩具啊:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-23 05:22 PM 發表 查看引用來源
終於放工
我都收工了,攰死呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-23 04:52 PM 發表 查看引用來源
係度先say thank you to 活男兄先, 唔該你俾既意見.
小弟今日終於完成左運動會嘞,成績係第3,拎左個銅牌,可能訓練時間真係唔夠,今日再爆100時,大腿肌又再扯得好緊.........
Anyway,唔該晒~遲d我可能再有另一個 ...
想八下,你100時間係幾多??

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-23 05:59 PM 發表 查看引用來源

想八下,你100時間係幾多??
問得好,我都想知,唔怕老實講,我忘了按計時:smile_13::smile_13: ( 果時太緊張........ 上次跑800米我都記得按,我果時係3分09秒,我知我慢既,HAHA )
等我睇返我太太條片先,佢同我拍底左,睇返時間就知,但我估應該係15秒左右掛,如不介意,知道後講你知.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-23 05:57 PM 發表 查看引用來源

多謝.
但請問有無咩野鬆弛返D肌肉既野搽下黎介紹下.
每次爆100,我大腿肌都好緊,我今次跑之前抖左兩日先回順返,跑完又再緊過..............:smile_13::smile_13:
https://drive.google.com/file/d/ ... Y/view?usp=drivesdk

睇唔睇到??

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-23 06:42 PM 發表 查看引用來源

https://drive.google.com/file/d/1wEAV_IWflX3Dj-LFwtFxIUtAvCEdvxOY/view?usp=drivesdk

睇唔睇到??
got it, thank you

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-23 06:58 PM 發表 查看引用來源

got it, thank you
慢跑下排酸都好 ga 

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-23 04:52 PM 發表 查看引用來源
係度先say thank you to 活男兄先, 唔該你俾既意見.
小弟今日終於完成左運動會嘞,成績係第3,拎左個銅牌,可能訓練時間真係唔夠,今日再爆100時,大腿肌又再扯得好緊.........
Anyway,唔該晒~遲d我可能再有另一個 ...
我都恭喜師兄你攞到第三,攞獎一刻的心情係咪好興奮呢?我相信你的囡囡同太太都一定係好開心。

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2018-2-23 05:59 PM 發表 查看引用來源

我都收工了,攰死呀
我都放工啦!今日都幾忙,由朝忙到放工,真係做到無停手。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-23 05:57 PM 發表 查看引用來源

多謝.
但請問有無咩野鬆弛返D肌肉既野搽下黎介紹下.
每次爆100,我大腿肌都好緊,我今次跑之前抖左兩日先回順返,跑完又再緊過..............:smile_13::smile_13:
泰國果隻counterpain都好駛得!!師兄駛唔駛要個專業按摩師幫你搽?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆