上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.3k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 04:31 PM 發表 查看引用來源

就係因為老土,老陳想飛甩老土。過左戶比我就無左老土。

:smile_30:
哦呵呵~你屏人都幾快手架喎!真係毛蟹可激~

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-30 04:41 PM 發表

哦呵呵~你屏人都幾快手架喎!真係毛蟹可激~
5 好意思,無比機會你寸廣告佬1!

:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 04:42 PM 發表 查看引用來源

傻啦~我份人貢隨和,典會寸人呢!:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 03:21 PM 發表 查看引用來源

母忘我,滿天星,再加返 11 支玫瑰。  記住提醒花鋪不要放 d 劍蘭落去喎(你 5 講明真係會落劍蘭架)!

自已送,講明是 1 打花,收得扎花就要收埋你個道歉。

睇吓得 5 得!不過 5 得都矛 ...
你出手唔夠狠,我order三日,8枝玫瑰加百合,三日唔同色唔同款,叫花店送,每日100以內,第二日收花者應該會有表示,第三日再收到,佢會又愛又恨:smile_o01: 三日都無回應,你就可以送第四束去另一個新地址

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 05:15 PM 發表

你出手唔夠狠,我order三日,8枝玫瑰加百合,三日唔同色唔同款,叫花店送,每日100以內,第二日收花者應該會有表示,第三日再收到,佢會又愛又恨:smile_o01: 三日都無回應,你就可以送第四束去另一個新地址
七兄,無不直呀!!!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 05:17 PM 發表 查看引用來源

七兄,無不直呀!!!
無不直呀!!!:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-29 08:55 PM 發表 查看引用來源

「無聲仿有聲」,惹人無限聯想 !!!
猜成語時間 , 猜 ( ) 內三字 !

:smile_o10::smile_o10::smile_o10:

agent ( 團長 ) , commission ( 回佣 ) , 經地義 ( xxx ) !

香討荷蘭橙 , 夜遊團金句 :

當你一隻手指指罵他人時,同一時間三隻手指指住自己。

大家晚安 !

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 04:42 PM 發表 查看引用來源

不過竟比晒機會大家回膠貼 !

:smile_o04::smile_o04::smile_o04:

郁金香:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆