上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.6k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 12:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈唔製,我豬公高度有返咁上下........你叫佢抱起你鍚啦.....
捨得嫁拉

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 12:04 PM 發表 查看引用來源

佢唔肯打邊邊話熱呀.....有咩好提議坐得耐又唔熱架呢.....
本來依個係最好suggestion......but.....rejected by him....so.......:') :')

龍舟掛鼓咪就係插住周圍走囉....初初我地拍拖果時試過啦.....好正架 ...
食自助餐啦,有排坐~~~~有排震~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-8 12:07 PM 發表 查看引用來源

食自助餐啦,有排坐~~~~有排震~~~~~~~
唔得我驚震住咁食野, 一陣係酒店大叫咪大檸樂~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 12:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈唔製,我豬公高度有返咁上下........你叫佢抱起你鍚啦.....
耶~~~~~~~我要企上梳化再擒落佢度先得嫁~~~~~~:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 勁力小子 於 2009-6-8 12:06 PM 發表 查看引用來源

捨得嫁拉
咩呀,我係叫佢個衰人抱起佢鍚呀,唔係我豬公抱起田心鍚呀.....
我梗係唔比豬公個豬咀人地掂啦......

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 12:09 PM 發表 查看引用來源

咩呀,我係叫佢個衰人抱起佢鍚呀,唔係我豬公抱起田心鍚呀.....
唉也也~ 會錯意添:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

唔得我驚震住咁食野, 一陣係酒店大叫咪大檸樂~
你唸你啦~~~~
你要叫邊樹都大檸樂嫁啦~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 12:09 PM 發表 查看引用來源

嘩~~~你估換partner呀~~~~~:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-8 12:10 PM 發表 查看引用來源

你唸你啦~~~~
你要叫邊樹都大檸樂嫁啦~~~~
又唔係喎~酒樓嘈咁多,叫都唔多覺麻~:smile_47:
最多d人行過奇怪點解個女仔食野都食到高潮眼出黎姐~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-8 12:11 PM 發表 查看引用來源

嘩~~~你估換partner呀~~~~~:smile_19: :smile_19:
咪係囉,我唔得架~田心妹都一定唔得~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆