上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-1-17 10:13 PM 發表 查看引用來源

因為你打飛機可以用個包皮同龜頭磨擦
而割左就唔可以咁做

另外~割包皮係會割埋果條筋的

p.s. 抱歉...板主們...無黎一排~好多問題要答...唔好當洗板論
乜條筋都割架
割皮都話冇咁驚姐, 割條筋好危險/驚喎 :smile_42:

話時話都唔知條筋有乜用, 要扯住個頭 :smile_39:

係啦,一除under冇灑味,真係好爽....

之前條j臭到都唔好意思比gf玩...
引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-19 12:13 AM 發表 查看引用來源

BINGO!! 真係冇晒D臭芝士味呀...

個條叫繫根,我就冇割到,割完好清楚見到,初初見會好古怪,覺得好陌生,好似之前唔多覺有呢舊野...不過醫生話個個男人都有,冇先唔正常播...

不過我見人地d jj冇咁明顯架播...
引用:
原帖由 godson 於 2009-2-19 12:25 AM 發表 查看引用來源

乜條筋都割架
割皮都話冇咁驚姐, 割條筋好危險/驚喎 :smile_42:

話時話都唔知條筋有乜用, 要扯住個頭 :smile_39:

行行下街都扯??你見到咩呀咁正呀,哈哈﹗

最慘都係訓訓下扯到痛醒,d繃帶愈緊就愈痛,特別係j頭底個位,好難埋口,因為一扯呢個位就會拉開,拉開傷口就痛到high high啦...禁欲真係男人最辛苦既事....
引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-19 12:11 AM 發表 查看引用來源

如果刻意用手掂個頭都會敏感架.... 但著UNDER AND 沖涼就冇感覺既... OK 架... 不過行行下街條JJ好易硬LOR..... 要匿入書局COOL DOWN 先得!!!

其實你地咁多人都係同樣既問題,反多d就ok,不過你發過炎,最好割埋佢,免除後患,因為j頭發炎係經常番發的

你考完cert拿拿臨割啦,最好時機,成幾個月假....
引用:
原帖由 tommy128268 於 2009-2-18 10:29 PM 發表 查看引用來源
我想點先可以反到包皮:smile_24:
我從來未反過 今年都中五
今日去聯合醫院睇醫生(因為之前包皮發炎搞到好痕)
去到個護士幫我反包皮,反到好痛 系露到個龜頭,但系真系好痛
痛到我隻手mie 到大脾舊肉腫左
跟住佢話 ...

好煩架,要就住就住,一唔岩位就好痛架啦...

我要女女下面濕得好勁先入到,唔係既話就要用ky...好煩...大多數都係女女打飛機搞dim算...

所以...唔割點得呀
引用:
原帖由 carbonehk 於 2009-2-18 09:30 PM 發表 查看引用來源
我又想知你地
割之前做愛既感覺係點?

一定要戴套?

我果陣差不多次次都要戴
唔戴果一兩次痛呀
不過痛一陣之後就好爽

回覆 769# 的帖子

做乜鬼行行下街都會硬 ....
我通常搭巴士果陣先會無啦啦硬囉不過我都唔知點解, 可能架車un un下

我又唔會無啦啦扯架播,不過有時控制唔到自己思想....行行街諗歪左....haha
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-19 09:39 AM 發表 查看引用來源
做乜鬼行行下街都會硬 ....
我通常搭巴士果陣先會無啦啦硬囉不過我都唔知點解, 可能架車un un下

回覆 778# 的帖子

如果你著住d較貼身既褲咁咪現晒形

個時d繃帶包住條jj,搞到條jj又粗又大碌,仲要著運動褲,真係好激突....個下變得好有自信...

可惜一拆左之後,就變番....haha
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-19 11:52 AM 發表 查看引用來源
如果你著住d較貼身既褲咁咪現晒形

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆