上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.8k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 03:57 PM 發表 查看引用來源

已經等緊你啦:smile_40:
真係唔該晒你,你真係好得閒先答我啦,因為我都仲有個零星期先飛

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 04:01 PM 發表 查看引用來源

咁都好D 姐姐教佢畫畫都得:smile_40:
下次呀..要睇下會唔會9月啦..暑假過黎好貴:smile_13:
我又係9月去澳門喎😆😆
真掛念,快d港珠澳大橋開啦,我就可以成日坐車去澳門方便d

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-10 04:05 PM 發表 查看引用來源

旺季特別貴...
船+酒店....去轉台灣都得囉..
所以我努力等到9月啦, 暑假你都會同阿女去玩啦?:smile_14:

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-10 04:08 PM 發表 查看引用來源

我記得你有帶架麻😊😊咁你要儲起佢,我就係試過,最窮果時真係每月洗剩100蚊,我都禁埋出黎,入落去屋企個錢箱,有多儲多,我試過年尾多左成皮野😂😂😂
真係好鬼了解我
我努力試下先:smile_13:希望唔洗月月清:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 04:26 PM 發表 查看引用來源

真係好鬼了解我
我努力試下先:smile_13:希望唔洗月月清:smile_13:
試下啦😊😊會有驚喜

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 04:26 PM 發表 查看引用來源

真係好鬼了解我
先由每個月500元開始啦

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 16:24 發表 查看引用來源
所以我努力等到9月啦, 暑假你都會同阿女去玩啦?:smile_14:
我有工作行唔開..
老婆阿囡同朋友去台灣..:')

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-10 04:16 PM 發表 查看引用來源

又平又正,果然去到係無貨嘅😂😂
下次留意下, 好多時比人買晒

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 01:02 PM 發表 查看引用來源

搬左出黎住, 轉左工, 失戀, 屋企兩老輪流入院(係大件事個隻)

夠啦, 想停下:smile_42:
抽多些時間陪兩老啦

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-10 04:17 PM 發表 查看引用來源

真係唔該晒你,你真係好得閒先答我啦,因為我都仲有個零星期先飛
我同你既關係, 客咩氣:smile_o13:
反正我好enjoy解答人地返我鄉下既問題:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆