上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.4k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 02:14 PM 發表 查看引用來源

你係選前者還是後者??
選前者

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-30 02:48 PM 發表

選前者
要經濟版嗎?

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 02:52 PM 發表 查看引用來源

要經濟版嗎?
當然:smile_15:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-30 03:07 PM 發表

當然:smile_15:
母忘我,滿天星,再加返 11 支玫瑰。  記住提醒花鋪不要放 d 劍蘭落去喎(你 5 講明真係會落劍蘭架)!

自已送,講明是 1 打花,收得扎花就要收埋你個道歉。

睇吓得 5 得!不過 5 得都矛問題遮,下嘩!?

good luck buddy !

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 03:21 PM 發表 查看引用來源

母忘我,滿天星,再加返 11 支玫瑰。  記住提醒花鋪不要放 d 劍蘭落去喎(你 5 講明真係會落劍蘭架)!

睇吓得 5 得!不過 5 得都矛 ...
HOW MUCH!!:smile_14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-30 03:23 PM 發表

HOW MUCH!!:smile_14:
應該咪百令蚊吓嘩!!:smile_44:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 03:21 PM 發表 查看引用來源

睇吓得 5 得!不過 5 得都矛 ...
好有研究咁喎!

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-30 04:15 PM 發表

好有研究咁喎!
你教架!5 記得啦!:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 04:21 PM 發表 查看引用來源

你教架!5 記得啦!:smile_30:
禾邊樹有貢老土呀!:smile_03:

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-30 04:28 PM 發表

禾邊樹有貢老土呀!:smile_03:
就係因為老土,老陳想飛甩老土。過左戶比我就無左老土。

:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆