上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.12)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:31 AM 發表 查看引用來源

今日去左walls, 最唔鐘意呢間, 又細又冇咩氣氛:smile_o01:
今日去左邊區呀~??小紅...頭先我係TST..~~~呵呵~~

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

今日去左邊區呀~??小紅...頭先我係TST..~~~呵呵~~

我去左 tst 山林道 walls 呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

我咪寫左比你知點整, 你冇睇到咩:smile_o10:
睇到呀~~~!不過想睇下點樣放自己D 圖上黎啊..

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-15 12:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 成班戰鬥民族
野戰人士.........

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:34 AM 發表 查看引用來源

我去左 tst 山林道 walls 呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
我頭先都係只係係新港打機JAR...好乖~

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:31 AM 發表 查看引用來源

今日去左walls, 最唔鐘意呢間, 又細又冇咩氣氛:smile_o01:
唔怪得妳咁清醒啦...

細間唔緊要.....d 腳好唔好玩姐...

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-15 12:35 AM 發表 查看引用來源

睇到呀~~~!不過想睇下點樣放自己D 圖上黎啊..
咁呢個你要問下其他師兄:smile_13:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-15 12:36 AM 發表 查看引用來源

唔怪得妳咁清醒啦...

細間唔緊要.....d 腳好唔好玩姐...
梗係清醒啦, 我揸車出去, 只飲得2杯:smile_13:
d腳係自己友ok架, 不過係我今日劈唔到啫:smile_27:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:37 AM 發表 查看引用來源

咁呢個你要問下其他師兄:smile_13:
唔緊要啦...自己再睇下先~~

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-15 12:36 AM 發表 查看引用來源

我頭先都係只係係新港打機JAR...好乖~
打機:smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆