上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第21回)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.9k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-28 10:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01:我地在心中麻...表示呢d甘表面既野..唔洗做啦
你又岩

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-28 10:09 PM 發表 查看引用來源

hahaa...我都係呀
不過呢排肥左...一定要操番先得:smile_o01:
:smile_o01: :smile_o01:借問聲你既肥左.....係幾肥啦..

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 10:09 PM 發表 查看引用來源
佢裝修完去過3次.......第一次同老婆兩個人,見好多人叫,我地叫左碟頭飯,所以無食到.........
第2次,上次4個人果次,好正:smile_47: :smile_47:
第3次今次,都係咁正,我老婆都話好食
咁店啦...一於就叫雞啦

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 10:10 PM 發表 查看引用來源
你又岩
:smile_o01: 當然啦.......最衰聽晚係女人聚會..如果唔係我叫埋你上我度食飯麻:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-28 10:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01:借問聲你既肥左.....係幾肥啦..
15x --> 16x :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-28 10:11 PM 發表 查看引用來源

咁店啦...一於就叫雞啦
:smile_o01: :smile_o01: 甘啤唔啤下佢呀........

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-28 10:12 PM 發表 查看引用來源

15x --> 16x :smile_27: :smile_27:
男仔黎講ok啦.....:smile_o01: :smile_o01: 跑番一排,.,,就廋架啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-28 10:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 當然啦.......最衰聽晚係女人聚會..如果唔係我叫埋你上我度食飯麻:smile_o01:
我先唔去呀,打包比我啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-28 10:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 甘啤唔啤下佢呀........
睇大圍啦...我無問題

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 10:15 PM 發表 查看引用來源
我先唔去呀,打包比我啦
:smile_o01: 打包d麥比你.....有節瓜咸旦湯...金古肥牛卷~..蝦仁抄旦...菜心..雞亦....你要邊樣..我留比你:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆