上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第二回)(順便祝妃妃29號生日快樂)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.8k

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-7-1 01:46 AM 發表 查看引用來源
博一博冇頻撲麻:smile_o01: :smile_o01:
我樓下巴士站果度有條友成日都係咁架..............
哥哥.....可唔可以比支煙我食呀...........我比左佢食完之後呢,一有人落車點煙佢又會走去問佢,成日比佢博到架

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 01:47 AM 發表 查看引用來源
咁又係喎
你幫我托住既話就唔同咁講法喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-1 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁一路keep 住先到差唔多尾o個時比你定點呀?
pm比佢啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-1 01:50 AM 發表 查看引用來源

你幫我托住既話就唔同咁講法喇
我無力架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-1 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁一路keep 住先到差唔多尾o個時比你定點呀?
我諗緊約下食飯呀......下個禮拜...........你有冇興趣一齊呀:smile_o05:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 01:50 AM 發表 查看引用來源
我樓下巴士站果度有條友成日都係咁架..............
哥哥.....可唔可以比支煙我食呀...........我比左佢食完之後呢,一有人落車點煙佢又會走去問佢,成日比佢博到架
好橋喎:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-7-1 01:54 AM 發表 查看引用來源
好橋喎:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
係得架..........我而家都成日見到佢架......佢都會問我........不過而家唔會比佢lu

入一入~:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 01:56 AM 發表 查看引用來源
入一入~:smile_o13:
老闆呀.........咁夜先返既

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 01:55 AM 發表 查看引用來源
係得架..........我而家都成日見到佢架......佢都會問我........不過而家唔會比佢lu
:smile_o01: 慳好多煙 $$ 架佢..............我都學下先:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆