上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 carbonehk 於 2009-2-17 01:41 PM 發表
我呢幾日都好刻意去反佢,有時反住訓
但可能包皮有延伸性
有時會自動綣番埋

有時攝到d毛入去真係好痛,但感覺真的好搞笑

我睇左普通科醫生佢話我可以唔駛割,不過都建議我睇專科
我最concern就是我扯起之後就唔 ...
這是正常的
都係習慣左就ok
引用:
原帖由 xxlasxx 於 2009-2-17 04:54 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=191748950&ptid=7932007][/url]
小弟34歲, 之前真係唔識反包皮
自從睇到呢個post先知反出黎洗有幾重要:smile_40:
因扯起時只可見到小小龜頭, 好窄
琴晚沖涼未扯時慢慢反佢出黎, 去到一半小小痛, 包皮好窄
跟住成個龜頭滑左出黎:smile_14:
超 ...
同上, 同埋大人多數唔會咁自動反番入去
小朋友就會

同人地d jj係唔同架,令仔d....我個條,硬係多左d野咁,其實條rubberband咩泥架...
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-18 11:17 AM 發表 查看引用來源
點樣再attach一舊野呀...? send張相黎睇下

3個星期應該冇咁敏感啦播,除左d冠溝位同尿道位耐少少之外
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-18 11:16 AM 發表 查看引用來源
哇你10日就攪掂好番晒咁快既... 我要成3個星期 >_< 不過dr. wong同我拆線果陣就冇同我講話性交都可以啦 XDDDD

我同你一樣而家都有條粉紅色既橡根cool住.... 我都唔知點解, 可能係因為果度d皮膚太嫩??

同埋我想 ...

係啦,成日煩點反,真係割左佢最後,冇灑煩惱又乾淨灑
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-18 11:19 AM 發表 查看引用來源
割左佢一了百了

回覆 763# 的帖子

唔知呀~ 我而家都仲係唔敢著孖煙通, 因為一high到佢就超酸...

不過前幾日我gf幫我含果陣又冇酸既感覺, 同埋覺得好舒服喎....

又係播,著孖煙通係特別un...我用手摸又唔敏感架播...奇怪...

割左之後既性生活真係好好多架,至少jj唔臭唔敏感先啦,好玩好多...gd
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-18 04:28 PM 發表 查看引用來源
唔知呀~ 我而家都仲係唔敢著孖煙通, 因為一high到佢就超酸...

不過前幾日我gf幫我含果陣又冇酸既感覺, 同埋覺得好舒服喎....

我又想知你地
割之前做愛既感覺係點?

一定要戴套?

我果陣差不多次次都要戴
唔戴果一兩次痛呀
不過痛一陣之後就好爽

我想點先可以反到包皮:smile_24:
我從來未反過 今年都中五
今日去聯合醫院睇醫生(因為之前包皮發炎搞到好痕)
去到個護士幫我反包皮,反到好痛 系露到個龜頭,但系真系好痛
痛到我隻手mie 到大脾舊肉腫左
跟住佢話反多幾次就得 唔駛做手術
之後反到屋企,自己又反唔到  因為反到一半就好痛 :smile_24: :smile_24: (仲未露到龜頭)
點算好 仲有一個幾月就會考....... :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-18 11:16 AM 發表 查看引用來源
哇你10日就攪掂好番晒咁快既... 我要成3個星期 >_< 不過dr. wong同我拆線果陣就冇同我講話性交都可以啦 XDDDD

我同你一樣而家都有條粉紅色既橡根cool住.... 我都唔知點解, 可能係因為果度d皮膚太嫩??

同埋我想 ...
如果刻意用手掂個頭都會敏感架.... 但著UNDER AND 沖涼就冇感覺既... OK 架... 不過行行下街條JJ好易硬LOR..... 要匿入書局COOL DOWN 先得!!!

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-18 05:04 PM 發表 查看引用來源
又係播,著孖煙通係特別un...我用手摸又唔敏感架播...奇怪...

割左之後既性生活真係好好多架,至少jj唔臭唔敏感先啦,好玩好多...gd
BINGO!! 真係冇晒D臭芝士味呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆