上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.9k

引用:
原帖由 manchesterd 於 2017-5-10 03:42 PM 發表 查看引用來源
點解有花既:smile_41: :smile_41: :smile_41:
唔係唔可以架咩:smile_14:
(可唔可以都好 我都會遮架啦)

4. 嚴禁張貼性器官照片或圖片,或單貼圖片,不加以討論 , 因法律責任關係 , 全部新主題不可內有露點露毛相而圖片中人( 男 & 女 )也不要顯露相貌( 必須有遮掩 )

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-10 03:45 PM 發表 查看引用來源

好記性啊...呵呵..
好啊..等你啊..
我最中意帶小朋友去見姐姐..咁我就可以坐係一邊休息下...:smile_o06:
我3月先去完澳門黎之嘛, 下次去澳門早D話定你知:smile_40:
小朋友怕唔怕生保? 慢唔慢熱架?:smile_13:
姐姐隨身都有禮物:smile_34:

柔柔,睇line, 有d急急地嘅事問(關於家鄉).有時間先答我😙😙😙

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 15:54 發表 查看引用來源

我3月先去完澳門黎之嘛, 下次去澳門早D話定你知:smile_40:
小朋友怕唔怕生保? 慢唔慢熱架?:smile_13:
姐姐隨身都有禮物:smile_34:
慢熱啊..但都肯同人玩..又未去到怕生..
早講嘛..下次幾時來..

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-10 03:55 PM 發表 查看引用來源
柔柔,睇line, 有d急急地嘅事問(關於家鄉).有時間先答我😙😙😙
已經等緊你啦:smile_40:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-10 03:56 PM 發表 查看引用來源

慢熱啊..但都肯同人玩..又未去到怕生..
早講嘛..下次幾時來..
咁都好D 姐姐教佢畫畫都得:smile_40:
下次呀..要睇下會唔會9月啦..暑假過黎好貴:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 16:01 發表 查看引用來源
咁都好D 姐姐教佢畫畫都得:smile_40:
下次呀..要睇下會唔會9月啦..暑假過黎好貴:smile_13:
旺季特別貴...
船+酒店....去轉台灣都得囉..

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 01:04 PM 發表 查看引用來源

果然知我心意, 知我有戴開水晶, 遲D去師傅到配返條:smile_44:
我有架, 屋企每個月長期有幾百蚊散紙:smile_44:
我記得你有帶架麻😊😊咁你要儲起佢,我就係試過,最窮果時真係每月洗剩100蚊,我都禁埋出黎,入落去屋企個錢箱,有多儲多,我試過年尾多左成皮野😂😂😂

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-10 03:43 PM 發表 查看引用來源

沖涼房都可以..

PS..我唔明點解公司既厠所會有沖涼房..仲要有熱水
你公司真體貼! 怕員工成身汗

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-10 01:04 PM 發表 查看引用來源

睇下有無運, 成日都無貨架
我用開啡色同黑色:smile_40:
又平又正,果然去到係無貨嘅😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆