上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.12)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 00:25 發表 查看引用來源

咁似台灣人, 一享杯就要清.....:smile_o08:
:smile_o03: 我唔知呀....佢地係咁...不過係一路食野一路野吹下水囉

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:13 AM 發表 查看引用來源

我又係放工去左飲一陣:smile_o13:
飲野又唔叫人:smile_o02:
妳唔係話去飲野咩..:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-15 12:27 AM 發表 查看引用來源

妳唔係話去飲野咩..:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
飲完啦, 你夠話去啦都唔見你:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-15 12:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 佢地一同你飲你就要清囉...好似敬酒咁架
係咁飲得既.......:smile_40:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-15 12:26 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 我唔知呀....佢地係咁...不過係一路食野一路野吹下水囉
一路食野一路飲, 我一定一路嘔:smile_o11:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-15 12:29 AM 發表 查看引用來源

飲完啦, 你夠話去啦都唔見你:smile_o01:
妳去邊間呀.....:smile_38:

又番上黎啦..~~~~^_^

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-15 00:29 發表 查看引用來源

係咁飲得既.......:smile_40:
:smile_o01: 成班戰鬥民族

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

妳去邊間呀.....:smile_38:
今日去左walls, 最唔鐘意呢間, 又細又冇咩氣氛:smile_o01:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-15 12:31 AM 發表 查看引用來源
又番上黎啦..~~~~^_^
我咪寫左比你知點整, 你冇睇到咩:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆