上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.9k

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-20 12:04 PM 發表 查看引用來源
我好少讚人的 , 不過妳又真係幾好相與
你今朝飲左蜜糖做早餐??:smile_14:

定還是你求婚成功

今朝拱happy咁既:smile_14:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-20 12:04 PM 發表 查看引用來源
你咁都知既.............巧眼力嘩.........:smile_14:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-20 12:16 PM 發表 查看引用來源

你咁都知既.............巧眼力嘩.........:smile_14:
有乜用....玩得先多朋友架嘛:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-20 12:17 PM 發表 查看引用來源

有乜用....玩得先多朋友架嘛:smile_42::smile_42:
你好唔玩得咩.......??:smile_41:

引用:
佢收到咁密你都睇得出!?

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-20 12:23 PM 發表 查看引用來源

你好唔玩得咩.......??:smile_41:
講玩一定唔係我囉:smile_42:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-20 12:24 PM 發表 查看引用來源

本來今個星期六又要3點式, 點知去唔到:smile_42:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-20 12:24 PM 發表 查看引用來源

唔通........有D不可告人既秘密........:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-20 12:38 PM 發表 查看引用來源

唔通........有D不可告人既秘密........:smile_44: :smile_30:
你問靚仔啦, 佢兩個有秘密唔話我知丫.....:') :')

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-20 12:37 PM 發表 查看引用來源

講玩一定唔係我囉:smile_42:
駛唔駛等我黎訓練下你........:smile_34: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆