上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.3k

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:30 PM 發表 查看引用來源

檸檬王VS小忌廉
錯........係青春無敵靚靚小公主

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:29 PM 發表

咦...........有甜品甘正
兩個木瓜奶吖........吾該:smile_47:
我諗住請你食生果撈,檸檬汁底咋!

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:25 PM 發表 查看引用來源

男人角度, 女人唔著3係最好睇的:smile_30:
也許我年紀大啦..........我鍾意若隱若現:smile_44:

引用:
原帖由 lovesex@.^ 於 2009-6-22 02:35 PM 發表 查看引用來源

我諗住請你食生果撈,檸檬汁底咋!
加木瓜............咪咁孤寒啦........衰妹

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 02:25 PM 發表 查看引用來源

你未見過我樣咩... :smile_19:

=3=
妳話呢..........:smile_44: :smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:34 PM 發表 查看引用來源

錯........係青春無敵靚靚小公主
檸檬小王子 VS 青春無敵靚靚小公主:smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:35 PM 發表 查看引用來源

也許我年紀大啦..........我鍾意若隱若現:smile_44:
咁我一定啱你:smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:36 PM 發表

加木瓜............咪咁孤寒啦........衰妹
木瓜唔好食架!
苦苦地架!
如果你鍾意苦味噤食苦瓜囉! 有益d呀!

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:39 PM 發表 查看引用來源

檸檬小王子 VS 青春無敵靚靚小公主:smile_30:
都錯..........係檸檬老伯搭靚靚小公主,
買 Q 同位置Q 啦

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:40 PM 發表 查看引用來源

咁我一定啱你:smile_30:
啱好耐啦..........妳吾知咩:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆