上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 15)~13/6 邊邊團,地點已定~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-8 12:50 AM 發表 查看引用來源

講歷史啫......做得出, 怕咩人講呀......:smile_30:
入黎聽下歷史先~~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-8 12:50 AM 發表 查看引用來源

講歷史啫......做得出, 怕咩人講呀......:smile_30:
咁就講多d喇:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-8 12:54 AM 發表 查看引用來源
咁就講多d喇:smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 dialolo 於 2009-6-8 12:52 AM 發表 查看引用來源

入黎聽下歷史先~~~:smile_34: :smile_34:
唔講LU.......總之大家小心啦.........唔好以為一二百無人呃囉......逐D逐D咁攞.....又係唔覺既.....:smile_45:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-8 12:59 AM 發表 查看引用來源

唔講LU.......總之大家小心啦.........唔好以為一二百無人呃囉......逐D逐D咁攞.....又係唔覺既.....:smile_45:
明白哂

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-8 12:59 AM 發表 查看引用來源

一二百都呃~~ 拱真係要知道冰個係庶呃人la~~:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-6-8 01:05 AM 發表 查看引用來源

一二百都呃~~ 拱真係要知道冰個係庶呃人la~~:smile_22: :smile_22:
咁又唔好咁睇小人......多又呃, 小又昆.....大小通吃......幾百有, 幾千又有, 幾皮都有......:smile_38:

最神奇既係.....D女仔被佢抽水之後鬧爆佢, 佢又話人攪分化小圈子.......厚顏到呢..........:smile_45:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-8 01:11 AM 發表 查看引用來源

咁又唔好咁睇小人......多又呃, 小又昆.....大小通吃......幾百有, 幾千又有, 幾皮都有......:smile_38:

最神奇既係.....D女仔被佢抽水之後鬧爆佢, 佢又話人攪分化小圈子.......厚顏到呢..........:smile_45:
呢度d人係咁架啦:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-8 01:12 AM 發表 查看引用來源
呢度d人係咁架啦:smile_30:
係咪呢....都話唔講架啦....攪到條粉皮改個簽名啦......:smile_30:

返到~~~:smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-8 01:31 AM 發表 查看引用來源
返到~~~:smile_38:
老闆......................:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆