上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.6k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-8 11:19 AM 發表 查看引用來源

早晨b姐~~~~~尋日梗係好開心啦~~~係米呢~~~~~~

我梗係嬌小惹人憐愛啦,我仲成日同佢玩人肉夫拉圈~~~~~
係呀....係屋企單丁睇戲好開心.....尋日佢要返工呀....仲成日添......:')
收工梗係要佢立即返去訓覺啦......:smile_35: 我係個體貼0既gf黎架麻......

嘩.....咁鬼sweet呀......正喎.......!!

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-8 11:19 AM 發表 查看引用來源

b姐 & 田心妹 ~~~ 早晨 :smile_40:
早晨~!!回應左田心妹新post未~

引用:
原帖由 勁力小子 於 2009-6-8 11:20 AM 發表 查看引用來源

b姐 ~ 睇你簽名果度都估起碼都1米6 up 拉
1米6即是幾高??我5呎4~

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-8 11:41 AM 發表 查看引用來源

妳太謙啫~~~~

咦 ~ 田心妹today放假 ~~~~
開緊工~~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 11:45 AM 發表 查看引用來源

1米6即是幾高??我5呎4~
1米6多少少度拉 ~ 估中左~ haha:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 11:43 AM 發表 查看引用來源

係呀....係屋企單丁睇戲好開心.....尋日佢要返工呀....仲成日添......:')
收工梗係要佢立即返去訓覺啦......:smile_35: 我係個體貼0既gf黎架麻......

嘩.....咁鬼sweet呀......正喎.......!!
咁呢兩日去邊樹慶祝呀~~~~~

係呀~~~俾佢fing嚟fing去好過制,我永遠都係呢兩句 '死都唔落嚟' 同 'COOL實唔放',之後佢咩住我通屋行,~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-8 11:44 AM 發表 查看引用來源

早晨~!!回應左田心妹新post未~
:smile_40: 早呀 ~ 豬姐 ....乜田心妹今日有新post咩:smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-8 11:46 AM 發表 查看引用來源
開緊工~~~~~~
:smile_44:ME TOO  得閒蛇一蛇..抖一抖..工作效率都好D:smile_35:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-8 11:50 AM 發表 查看引用來源

咁呢兩日去邊樹慶祝呀~~~~~

係呀~~~俾佢fing嚟fing去好過制,我永遠都係呢兩句 '死都唔落嚟' 同 'COOL實唔放',之後佢咩住我通屋行,~~~~~~~~~~~~~
睇怕無啦,因為佢完全調唔到時間,所以要返工,d時間點就都就唔到....放棄....
星期6啦......會有勁野發生......
你地好sweet姐....咦!!咁咪可以玩龍舟掛鼓!!:smile_47:
我唔知佢背唔背到我成屋行呢??我都有返咁上下體重.......

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 早呀 ~ 豬姐 ....乜田心妹今日有新post咩:smile_41: :smile_14:
咁都睇唔到~~~~~~:smile_19: :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆