上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.0k

其實我都覺得你這種講法及想法是對的,
大家背後都有原因,身份糾纏不清,大家估估下好辛苦,
可能佢想在我身上找回一點做老公的感覺...!
引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-29 11:33 PM 發表 查看引用來源

我成日都同佢講,我只是一個街外既路人甲...

引用:
原帖由 justfriend123 於 2014-3-29 11:42 PM 發表 查看引用來源
其實我都覺得你這種講法及想法是對的,
大家背後都有原因,身份糾纏不清,大家估估下好辛苦,
可能佢想在我身上找回一點做老公的感覺...!
有時要識抽心同抽身啫...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-28 11:21 PM 發表 查看引用來源

同意,2個人一起,當然要時間去磨合先可以相處落去,但好多時,D人都唔會有耐性同時間去了相處,就已經未曾深愛已無情了...

好多人開始既時候,滿腔熱誠,但當激情消失後,興致就開始由濃轉淡,甚至消失得無影無蹤...
短 ...
其實同另一半經歷好多野,有誤會,又有了解,一起既時候會更珍惜.
要搞咁多,又唔係做人世,但因為咁都會想一齊,先仲難得.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-3-31 12:59 AM 發表 查看引用來源

其實同另一半經歷好多野,有誤會,又有了解,一起既時候會更珍惜.
要搞咁多,又唔係做人世,但因為咁都會想一齊,先仲難得.
認識同了解一個朋友,的確唔簡單,認識左再了解發展,更加難上加難...有時去到某D位,就覺得應該停步

都係,有時都要清醒下,知道那裡是底線 ...!
引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-31 12:05 AM 發表 查看引用來源

有時要識抽心同抽身啫...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-31 01:28 AM 發表 查看引用來源

認識同了解一個朋友,的確唔簡單,認識左再了解發展,更加難上加難...有時去到某D位,就覺得應該停步
邊......邊d位啊.........轉姿勢再進一步得嘛??:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-3-31 01:43 PM 發表 查看引用來源

邊......邊d位啊.........轉姿勢再進一步得嘛??:smile_30::smile_30:
有d野...點轉位都唔會舒服...:smile_o11:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-4-1 07:14 PM 發表 查看引用來源

有d野...點轉位都唔會舒服...:smile_o11:
唔舒服,可能係前奏唔夠,即前期功夫唔夠,咁溝通好d,就會好好多架啦.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-4-2 09:48 AM 發表 查看引用來源

唔舒服,可能係前奏唔夠,即前期功夫唔夠,咁溝通好d,就會好好多架啦.
邊有咁多精神心思搞咁多野丫...對方街外未必得一個...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-4-4 11:08 PM 發表 查看引用來源

邊有咁多精神心思搞咁多野丫...對方街外未必得一個...
唔止一個,咁要好好精力喎,HAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆