上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.9)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.0k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 05:05 PM 發表 查看引用來源

突然發覺呢兩個字...係一d 人口中講出嚟好撚核突...所以我之後都唔會再講~:smile_39: :smile_39: 好想嘔~~
哦....小鬼講粗口:smile_o01: :smile_o02:
原來係咁既, 咁我以後都唔比其他人講, 一講即殺:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 05:05 PM 發表 查看引用來源

突然發覺呢兩個字...係一d 人口中講出嚟好撚核突...所以我之後都唔會再講~:smile_39: :smile_39: 好想嘔~~
童年既陰影,兒時既烙印?:smile_o04:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 05:06 PM 發表 查看引用來源
生日預左醉死姐~:smile_30: :smile_30:
一個恐怖的生日會:smile_o14: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 iams 於 2009-8-6 05:06 PM 發表 查看引用來源

我係肉酸欲死…:smile_o13:
能夠日日都肉酸欲死:smile_o12:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 6/8/2009 17:08 發表 查看引用來源

哦....小鬼講粗口:smile_o01: :smile_o02:
原來係咁既, 咁我以後都唔比其他人講, 一講即殺:smile_o01:
多謝小紅幫忙~:smile_40:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 6/8/2009 17:09 發表 查看引用來源

一個恐怖的生日會:smile_o14: :smile_o08: :smile_o08:
都唔係架...我地好好架~

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-6 05:11 PM 發表 查看引用來源

能夠日日都肉酸欲死:smile_o12:
因為我夠肉酸囉!:smile_o13:

又走番入黎先~~:smile_41:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 05:14 PM 發表 查看引用來源
都唔係架...我地好好架~
要劈死, 醉死都話好好:smile_o08:

閃陣先…:smile_o07: :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆