上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 05:39 PM 發表

i q 唔係去到零都知你講咩啦 !
eq唔係去到超水平都唔知你問咩啦:smile_15:

有樣事想同你地討論

相信你地都好鬼大個

但係..當你阿媽叫你幫手同佢落百佳拎d野返黎

會唔會覺得幫又好想幫 但又唔想幫..因為唔想咁大個人都比人見到同個老母一起喺樓下買野

比d師奶見到以為你裙腳仔..

但係唔幫佢拎野又好衰仔咁

你地有冇呢d感覺

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 05:41 PM 發表 查看引用來源

你arm...但arm唔哂喎
香港文化...madam都係對女性警務人員既專稱 所以頭先咪估你唔係香港住囉..:smile_35:
同埋呢...我真係冇聽過你叫我讀多幾年英文呀:smile_35: 可能我大意...睇漏post啦...:smile_35:
...
唔嘈喇

好男不與女鬥

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:41 PM 發表
唔好意思...如果你覺得呢樹啱傾就傾..唔啱傾就我講聲sorry 喇~~~~
你叫我收聲我一定聽...
撇s~~~~~:smile_15:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 17:42 發表 查看引用來源
有樣事想同你地討論

相信你地都好鬼大個

會唔會覺得幫又好想幫 但又唔想幫..因為唔想咁大個人都比人見到同個老母一起喺樓下買野

比d師奶見到以 ...
這樣有何問題?
幫媽媽欏野 係因為媽媽欏唔到咁多
媽媽照顧我們已經好辛苦 幫媽媽欏野係其他人眼中覺得係考順
並不是你所想

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:41 PM 發表 查看引用來源
唔好意思...如果你覺得呢樹啱傾就傾..唔啱傾就我講聲sorry 喇~~~~
啱傾架..!

唔好趕我走呀

我本身冇乜朋友架

係要上黎呢度揾人同我講下野我先唔會悶架咋 !

求下你就當比個生路 比個機會比我呢個隱閉青年啦 !

我已經好可憐架喇

間唔中有d會員都唔歡迎我

我冇一個收容地呀

可唔可以放過我呀

我真係自問冇傷害過任何人 點解要咁對我喎 !

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 05:42 PM 發表 查看引用來源

eq唔係去到超水平都唔知你問咩啦:smile_15:
你eq好高 !!!!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 31/5/2009 17:42 發表 查看引用來源
有樣事想同你地討論

相信你地都好鬼大個

比d師奶見到以 ...
救命...唔想答你~~~:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 31/5/2009 17:46 發表 查看引用來源

啱傾架..!

唔好趕我走呀

我本身冇乜朋友架

係要上黎呢度揾人同我講下野我先唔會悶架咋 !

求下你就當比個生路 比個機會比我呢個隱閉青年啦 !

我已經好可憐架喇

間唔中有d會 ...
你自己都有個post 啦...你真係唔好再問問題喇...真係唔想答你呀~~~:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 17:47 發表 查看引用來源
救命...唔想答你~~~:smile_o16: :smile_o16:
鬼鬼 仲未收工呼?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆