上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.0k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-9 16:37 發表 查看引用來源

咁你應該好明我所寫嘅感受喺點。
疫情期間除咗返工,禮拜六日冇嘢做,根本冇嘢好做先會咁樣。而家好少有咁嘅情況發生

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-9 18:55 發表 查看引用來源

佢啲語調呻呤叫聲似唔似同埋我文𥚃面形容?
佢有D叫法我真係唔識字去形容。
似呀!😬

感謝師兄,每日都追你分享故事 加油

引用:
原帖由 jacklau922 於 2024-7-10 05:57 發表 查看引用來源
感謝師兄,每日都追你分享故事 加油
非常感謝🙏🙏🙏🙏🙏🙏

回覆 743# jacklau922 的帖子

師兄, 呢期你最 hot

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2024-7-10 07:36 發表 查看引用來源
師兄, 呢期你最 hot
過獎了🙏🙏🙏🙏🙏🙏

回覆 746# vin1013 的帖子

師兄。請問點樣可以下載😅

引用:
原帖由 bfung19 於 2024-7-10 08:55 發表 查看引用來源
師兄。請問點樣可以下載😅
Copy條link然後點擊download
Or...

直接click落條link度

師兄,追左你段文,某D位非常有共嗚,只能嘆歲月不饒人,我已非昨日的我。在此首先祝您及A小姐生活愉快。

很多時候,原來最好的,我們曾經擁有,只係當時唔覺,無計,能把握住的才是機會。萬般皆是緣,現在的理應是最好的,感恩。

有D女,只能作玩伴不能作終身伴侶,這個是我意見,可能我這個年紀已經不能一夜七次郎了。

謝謝您這個故事讓我回想起青春!
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-10 07:59 發表 查看引用來源

過獎了🙏🙏🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2024-7-10 12:09 發表 查看引用來源
師兄,追左你段文,某D位非常有共嗚,只能嘆歲月不饒人,我已非昨日的我。在此首先祝您及A小姐生活愉快。

很多時候,原來最好的,我們曾經擁有,只係當時唔覺,無計,能把握住的才是機會。萬般皆是緣,現在的理應是最好的,感恩。

有D女, ...
一夜六次已經有種想死嘅感覺,如果去到第七次真係唔敢想像係點樣?🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆