上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

我睇左H好專心落力又投入, 我為免掃佢興, 我只好合埋眼加點幼想去享受, 其實同H做愛, 我自我感覺唔到有一種好興奮既感, (的確有D女性, 係會使到男人好想好想同佢地發生性關係), 即係簡單D講, H比唔到我強烈想佔有佢身體既感覺, 有點怪吧. 係我腦海中幻想幫助下, 我開始覺得下身崩緊, 跟住向天長嘯, 終於都爆發啦, H感覺到, 佢放開口(我有點失望), 佢任憑我D子孫向空氣發射. 我稍稍休息時, 佢亦再一次向我索吻.......(你未浪口既, 即係我間接性自己幫自己吹左一次, OH.......NO!).

此刻, H依在我身上, 頭放到我小腹上, 我很自然將雙手放到好的身上...........胸部 :-
H : 你頭先要射唔出聲既?
我 : 要射點出聲呀, 緊張關頭
H : 差少少噴到我呀 (查實我想噴係你嘴入面)
我 : 下次小心D
H : 你對我好D得唔得呀
我 : 我對你好好啦, 要點先叫對你好呀
H : 我需要你既時候, 你就要出現
我 : 你有需要? 咩需要?
H : 作死呀你, 又講衰野
我 : 你想我點對你好
H : 你話呢? 我有男朋友你都攪我
我 : 我都有老婆啦
H : ..............(停左落來)
H : 唔緊要呀, 反正我星期六日都唔會見你, 你有既只有星期一至五呢D日子
我 : 星期一至五, 五日咁多?
H : 都話有需要既時候囉, 你咁都唔明
我 : 你有需要時可能我無需要呢!!!
H : 你講多次!? (開始又變樣)

我無比機會H變樣, 我已經吻左落去, 佢即時又軟化, 捉住我隻手探去佢下身, (咁快又來, 大佬我未回氣喎), 答案係我錯了, 佢只係想我用口再一次幫佢服務..........

第二朝一覺醒來, H未起身, 我已經起身先著衫返自己房, 返到房間, 我先梳洗好, 之後就整理一下E-MAIL同當日要做既野. 昨晚我將工作時間花左係H身上, 今朝我自己要受返. 做得入神, 房門響起, OH........MY GOD, 係呀, 係佢...........H, 佢無問我就已經推開我自己行左入來, 手上拿住袋野 :-

H : 我今晚係你房瞓好唔好?
我 : 唔好! (我好認真)
H : 決定左啦我
我 : 咁你又問我好唔好
H : 你係度攪緊什麼? 做咩今朝走唔出聲?
我 : 一枱野好明顯啦, 你瞓到死豬咁, 我點敢叫聲你? (跟住我又返到枱前繼續工作)
H:唔好做野住先啦 (佢完全無理我做緊張, 一手拉開我張椅, 低頭吻左我一下, 之後就坐左上張枱上面)
H : 你唔覺得我有咩唔同咩?
我 : 著到成個OL咁囉
H : 唔係呀, 睇真D.......(講真我真係唔知有咩唔同)
H : 我今日著條T-BACK (係!? 睇過........)
我 : 比我做埋D野先啦..............

佢無理我, 又一次拉我落床, 如果佢想我欣賞佢條T-BACK既, 就唔駛又化妝又OL LOOK啦, 就咁T-BACK來搵我咪算囉, 攪咁多做咩, 又唔係唔知, 幫人除衫好麻煩的呀.

如是者, 在三日行程入面, 我唔記得左我同H上左幾次床, 用左幾多套, 我只係知當時我返到香港, 又好耐都無晒性慾, 完完全全提唔起興趣, 係回程時, H又同我同船 :-

H : 你會唔會返到香港扮無野?
我 : 扮咩無野?
H : 就好似現在咁囉~~
我 : 睇下我忙唔忙, 記憶力有無衰退啦
H : 你死呀你 (一野打落來)
H : 還有, 你要小D同WENDY接觸
我 : 工作需要
H : 佢係公司同其他女同事提起你
我 : 你又知, 好八喎
H : 總之我覺得佢對你有野, 又或者你兩個有D野
我 : 我可以認真同你講, 呢一刻無 (的確係呢刻無, 但之後有......................)
H : 咁算你啦 (好滿意笑容, 又嘴我一啖)
我 : 保持儀態好喎.............

係果次之後, 我開始左同H關係, 大家星期一至五的情人關係, 從佢身上雖然找尋到點點P的影子, 但始終, H就是H, 兩個人, 慢慢地我亦越來越了解到, 她跟P的不同............ 待續

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-6 09:37 AM 發表 查看引用來源
我睇左H好專心落力又投入, 我為免掃佢興, 我只好合埋眼加點幼想去享受, 其實同H做愛, 我自我感覺唔到有一種好興奮既感, (的確有D女性, 係會使到男人好想好想同佢地發生性關係), 即係簡單D講, H比唔到我強烈想佔有佢身 ...
有update,梗係回左先睇

我想睇Wendy 那part..........

人就是咁貪心:smile_30:

Gd morning everybody
又一個上床後變醃春的女人...
Alden兄,似乎三日被人榨乾了:smile_o10:

引用:
原帖由 heaethan 於 2013-12-5 10:25 PM 發表 查看引用來源
support support, 食晚飯前黎支持下先 ^^

Thank you Heaethan C Hing

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-5 10:50 PM 發表 查看引用來源

梗撐你^^

Thank you 閒人

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-12-5 11:04 PM 發表 查看引用來源
OK
Thank you Jenny

引用:
原帖由 michaelwong0102 於 2013-12-5 11:17 PM 發表 查看引用來源
寫得好好呀ching
好鐘意呢個風格
故事鋪排細密,經歷意景仔細
CHing帶出黎既情感令我有共鳴
有時候,多情少性都係一種唔錯既寫法
Support ching

Thank you Michael, 請繼續支持

引用:
原帖由 MyMentality 於 2013-12-6 12:43 AM 發表 查看引用來源
Unforgettable memories.  Thx for sharing

Thank you Thank you Brother

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-6 01:00 AM 發表 查看引用來源
兜完風,推返上黎先

好多謝你, 本田大大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆