上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.3k

引用:
原帖由 carina1982 於 2010-5-19 08:02 PM 發表 查看引用來源
知道了金兄,看了你們在這里吹咗好耐才夠胆入來,也有看過金兄的Case,其實感情真的很難說的,以前也有玩的,可能人老了,追求的是那份感覺,学3441兄所说(是那份真水):smile_30: 不再是但求一篤,你 ...
笛兄....歡迎你加入.
以為淨係得我哋幾條友吹水:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 10:25 AM 發表 查看引用來源
對我來說愛一個人真的難,並不是說自己花心,活了大半世,苦的傷的都一一嚐過,
如果可以選擇....我要她愛我7分,我愛她3分,需然比例不對,但這3分足可令她受用
你老是怕受傷,當然不敢去到盡,就住就住,想出又吾出,不過,你覺得開心便可

引用:
原帖由 笛卡兒 於 2010-5-19 07:19 PM 發表 查看引用來源
我識得一個朋友,係大陸夜總會做訂房,
還說不會跟男人上床,,,但今早上網看到,,佢係荃灣酒店做...對她真失望..
大陸女人說話一句也不信....

我都唔知係邊到發表好...呢到包容性大D,所以係呢到吧...
看到別人還登 ...
師兄,不用太驚訝,看開點吧,大陸係金錢主義的國家,錢字行頭屢見不鮮,特別是囡囡在充滿金錢誘惑的夜埸工作,在朋輩的渲染下,豈能抵擋得了...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 10:29 AM 發表 查看引用來源

我幻想緊iq博士, 龍醫師好似博士咁突然好型仔咁穿起白袍一面正經地跟師兄開藥方
企大熱天時,還穿乾塞嬲。

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-19 07:22 PM 發表 查看引用來源
有時好似 Dr. Lung 做下浪子都幾好

1982 你比不到佢要的(婚姻) , 為有讓她追尋她想要的婚姻了
找 d friend 去 relax 下 la 或者在這吹吹水都容易放鬆 d
做浪子吾容易架,因為人是有感情的動物,看看你能否敵過心靈上的空虛..

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-20 10:31 AM 發表 查看引用來源

你老是怕受傷,當然不敢去到盡,就住就住,想出又吾出,不過,你覺得開心便可

錯了,我才不會怕受傷....只是很難投入感情,所以見到別人找到真水真愛,覺得佢地好幸運,談情說愛是人生最高境界

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

做浪子吾容易架,因為人是有感情的動物,看看你能否敵過心靈上的空虛..
對!!! 真係唔易做, 尤其每當夜闌人靜一個人時 :')

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-20 10:34 AM 發表 查看引用來源

企大熱天時,還穿乾塞嬲。

入面著兩條底衭. Black & White:smile_04:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 10:37 AM 發表 查看引用來源
錯了,我才不會怕受傷....只是很難投入感情,所以見到別人找到真水真愛,覺得佢地好幸運,談情說愛是人生最高境界
很難投入??是不是来得太容易,不懂珍惜呀?

我都做左浪子兩年了,好多時都好空虛,去sn 只系為左打發時間
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆