上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.2k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 05:20 PM 發表

咁一係我問你啦 madam!!!!!
叫你報警就係madam...叫你睇醫生就係醫生咩:smile_15: 你好q....

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 05:24 PM 發表

依ga我係咪好黑人憎吖 !!!!!!:smile_22:
咁人生攻撃 !
你做乜對號入坐?!:smile_35: 我同教練傾計又關你事既..你係咪敏感左d呢:smile_35:

頂 ! 又比阿媽鬧

我飲緊 鴻福堂防感茶 咁佢叫我留低個樽

我問佢做乜要留個樽

佢發火咁話: 你自己諗下留個樽黎做乜吖 !

痴線 我心諗 我鬼知呀 知就唔洗問啦 !

今時今日咁鬼樣 搞到我仲有幾年就三十 都咁低b都係因為佢生到我咁咋 !

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 05:31 PM 發表 查看引用來源

叫你報警就係madam...叫你睇醫生就係醫生咩:smile_15: 你好q....
都叫你讀多幾年英文啦

madam一定係警方嗰d咩!

但凡女人都可以叫madam..

你寫一封信比一個機構, 你唔知嗰個係乜水 你都會寫

dear sir/ madam!

學野啦 妹妹 !

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 05:33 PM 發表 查看引用來源

你做乜對號入坐?!:smile_35: 我同教練傾計又關你事既..你係咪敏感左d呢:smile_35:
i q 唔係去到零都知你講咩啦 !

唔該唔好係樹嘈喇~~~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:39 PM 發表 查看引用來源
唔該唔好係樹嘈喇~~~~
我知喇 !!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 05:36 PM 發表

都叫你讀多幾年英文啦

madam一定係警方嗰d咩!

但凡女人都可以叫madam..

你寫一封信比一個機構, 你唔知嗰個係乜水 你都會寫

dear sir/ madam!

學野啦 ...
你arm...但arm唔哂喎
香港文化...madam都係對女性警務人員既專稱 所以頭先咪估你唔係香港住囉..:smile_35:
同埋呢...我真係冇聽過你叫我讀多幾年英文呀:smile_35: 可能我大意...睇漏post啦...:smile_35:
信...老實講....我好少寫信喇...通常send e-mail....個上款通常都係"hi (人名)"咁囉..
我讀書少...唔好怪我啦:smile_15:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 31/5/2009 17:40 發表 查看引用來源

我知喇 !!!!!!!
唔好意思...如果你覺得呢樹啱傾就傾..唔啱傾就我講聲sorry 喇~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆