上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

咪就係囉~ 我係直接同我媽咪講既, 媽咪同我講話有需要既咪去做囉 (小弟今年26歲)

我想問下 我宜家包皮都算長 有時沖涼都會反下 但係平時露個頭掂到底褲都會痛 好敏感 我諗住多一個月去割 如果割左之後 大約幾耐先會甩皮 係咪甩完就會唔敏感 因為我驚咁敏感 行路會比人望實

割完之後一星期啦,先會開始甩皮同冇咁敏感...岩岩做完頭幾日,真係好難頂架,寸步難行...所以最好至少請一個星期假去做....個幾日唔好去街啦,除非要覆診果d啦...

之後冇咁敏感就可以著番條三角褲,等佢固定個位...就行動自如架啦...
引用:
原帖由 jacklau01 於 2009-2-16 03:34 PM 發表 查看引用來源
我想問下 我宜家包皮都算長 有時沖涼都會反下 但係平時露個頭掂到底褲都會痛 好敏感 我諗住多一個月去割 如果割左之後 大約幾耐先會甩皮 係咪甩完就會唔敏感 因為我驚咁敏感 行路會比人望實

廿幾歲正值精壯之年,依家做真係好難頂架...諗番起禁慾個段時間,真係好慘..好辛苦......
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-16 03:03 PM 發表 查看引用來源
咪就係囉~ 我係直接同我媽咪講既, 媽咪同我講話有需要既咪去做囉 (小弟今年26歲)

引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-16 03:03 PM 發表
廿幾歲就話易話為姐
有d得15~16歲...碓實好難令家長去支持的

係既,呢個年紀會比較尷尬d,不過我當年十幾歲都知要割,拖拖下都搞到廿幾歲先做...始終十幾歲呢方面既問題影響唔大ma
引用:
原帖由 2等天使 於 2009-2-16 04:07 PM 發表 查看引用來源
廿幾歲就話易話為姐

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-2-16 04:07 PM 發表 查看引用來源
廿幾歲就話易話為姐
我都喺 16 歲割....
當年我dad 的朋友[醫生], 來到我家
dad 無啦啦叫佢friend 同我入房除褲檢查
於是就要我割.....
事情非常戲劇性....

好yeah播,入房除褲...haha
引用:
原帖由 filehostingirnd 於 2009-2-16 05:32 PM 發表 查看引用來源

我都喺 16 歲割....
當年我dad 的朋友[醫生], 來到我家
dad 無啦啦叫佢friend 同我入房除褲檢查
於是就要我割.....
事情非常戲劇性....

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-16 04:01 PM 發表 查看引用來源
割完之後一星期啦,先會開始甩皮同冇咁敏感...岩岩做完頭幾日,真係好難頂架,寸步難行...所以最好至少請一個星期假去做....個幾日唔好去街啦,除非要覆診果d啦...

之後冇咁敏感就可以著番條三角褲,等佢固定個位 ...
咁甩皮係因為摩擦得多 定係因為成個星期都露 所以先甩 如果我就住就住咁 唔摩咁多會唔會唔甩皮

我想問下 我宜家好易就會射 打飛機通常幾分鐘 我覺得係因為包皮長 易有感覺 如果割完之後係咪會即時冇咁易射 定係要過好耐 例如幾個月之後 摩慣左先會冇咩感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆