上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 10:50 PM 發表
我係果種事無不可對人言既人,
但係要係呢個地方生活,每日都要逼自己講好多假話,
唯有係呢度我同傻BB先有一個空間,可以好好地講下自己既心底說話,
既然又有讀者支持,何不寫下去......
其實我之前都喺度識到幾個好朋友....
但後來因為大家有點誤會...咁就無咩聯絡了...
我因為咁都唔開心過呢...亦少左喺網上留言...
但有人同我講...網絡世界就是如此的了...

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 10:53 PM 發表
做我地果行,記憶力好緊要架......:smile_38:
你係咪做 marketing 架 ??? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 10:54 PM 發表
慢慢黎啦,急不了 ! :smile_30:
你都進步得好快啦 !!! :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-6-4 06:49 PM 發表

其實我之前都喺度識到幾個好朋友....
但後來因為大家有點誤會...咁就無咩聯絡了...
我因為咁都唔開心過呢...亦少左喺網上留言...
但有人同我講...網絡世界就是如此的了...
咁我都覺得你唔洗唔開心既~~唔好諗咁多...網絡世界有好既一定有唔好.....真係做都好朋友既都無咩所謂~~~可能仲有好多人等緊你去識呢~~~哈哈

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 11:49 PM 發表
Update 03 June 2008

琴晚,老板親自去左泰國陪左幾個泰國佬黎香港......佢好緊張呢班客,仲打左幾次電話比我叫我安排好夜晚既節目......老板應該約11點會到香港,所以我約10點幾先落CLUB安排定先......落到CLUB, ...
呢篇日記好正經呢 ....:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 12:09 AM 發表
我係C9股神 定係 法証XX 呀
係同事三分親呢 ....

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 10:27 AM 發表
早晨呀 ! 傻BB今晚返,我晏D會去接佢機......
我都覺得好似以前阿旦果個"小男人週記"感呀......如果你地願意繼續睇,我會繼續寫 ! :smile_38:
我睇完先去瞓覺架 !!! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 01:45 PM 發表
傻BB,

下次SENT MESSAGE比我MOBILE 呀 ! :smile_13:
係呢度留MESSAGE,人地會妒嫉架 ! HA HA HA !:smile_30:

MISS YOU !
羨慕姐~~~:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 02:04 PM 發表
Update 04 June 2008

琴日/GF仍然係台灣未返......我夜晚無野做,食完飯就返左屋企,上網吹下水,同埋講電話......
講講下電話,佢突然話......想學人地去打針 ! 我問佢點解 ? 佢話 : 上次同我黎真,覺得你好開心 ...
咁唔用又真係正 d 嘅....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 04:46 PM 發表
會架啦 ! 會架啦 ! 聽朝起新樓 ! :smile_38:
依家要出機場 ! 聽日見 ! :smile_15:
你越黎越多 fans 了 !!! :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆