上一頁下一頁
發新話題

QQ貼相區

收藏  |  訂閱
974  219.0k

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-10 23:19 發表 查看引用來源

我自己買番來在間房睇球賽的,已經好鬼死緊張仲來個現場feel..怕一入波就心臟就跳一下

我在珠海有條女,平時比佢既零用錢,她省下來同我講已經夠買樓比首期,她入住果時我就整套家庭影院:smile_04: :smil ...
龍兄又係珠海

之前個珠海包膠真係正.....:smile_46:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-10 11:20 PM 發表 查看引用來源

龍兄又係珠海

之前個珠海包膠真係正.....:smile_46:
我宜家都係同果條女一齊

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-10 23:22 發表 查看引用來源

我宜家都係同果條女一齊
條女無迫婚呀嗎

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-10 23:25 發表 查看引用來源

是不是呢件??

當然有迫婚了,話12月就收樓,裝修好之後就想結婚....問我幾時去影婚紗相放係大廳

師兄千祈咪上當呀.......依家己經踩住青蛙教主大人:smile_13:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-10 11:34 PM 發表 查看引用來源

師兄千祈咪上當呀.......依家己經踩住青蛙教主大人:smile_13:
可樂兄講得啱啊,佢真想踩住我
但囡囡又太正,分手我又唔捨得,如果不分又話要結婚,我肯定怕怕,這個月都為這事煩惱中:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-10 23:39 發表 查看引用來源

可樂兄講得啱啊,佢真想踩住我
但囡囡又太正,分手我又唔捨得,如果不分又話要結婚,我肯定怕怕,這個月都為這事煩惱中:smile_24: :smile_24:
訂咗先囉....

近去佢鄉下擺酒都ok....

但係一簽紙:smile_27:  真係一世喎....

咁性誕係第二件呀:smile_13:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-10 11:43 PM 發表 查看引用來源

訂咗先囉....

近去佢鄉下擺酒都ok....

但係一簽紙:smile_27:  真係一世喎....

咁性誕係第二件呀:smile_13:
因為我已經結過兩次婚了,真的不想重複故事 所以這事要慎重考慮再考慮,單是擺酒我是無所謂,邊度都得,簽了字就........

聖誕節是一個上海朋友來香港看我......

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-10 23:53 發表 查看引用來源

因為我已經結過兩次婚了,真的不想重複故事 所以這事要慎重考慮再考慮,單是擺酒我是無所謂,邊度都得,簽了字就........

聖誕節是一個上海朋友來香港看我......
咁就真係搞衛生啦...拖....拖.....拖

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-11 12:16 AM 發表 查看引用來源

咁就真係搞衛生啦...拖....拖.....拖
無得拖了~煩煩煩~上帝救救我:') :')

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-11 06:55 發表 查看引用來源

無得拖了~煩煩煩~上帝救救我:') :')  
船到橋頭自然直...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆