上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 12:19 PM 發表 查看引用來源

屋企系去打色、問李Daddy Lar
佢無地位的.唔使理佢呀:smile_39: .你say yes就得了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:21 PM 發表

如daddy咁唔識寶,就飛佢出街呀:smile_22: ,c姐呀.你幾時返番香港呀.我已約好ching ching,花姐,利利.大家來見一見呀
16号晩返、
 1系17号晩出黎食飯、
系就同我約実、0吾系我去打牌架Lar

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 12:20 PM 發表 查看引用來源
セ0牙、今朝都仲系Say緊NO架BOR
daddy不嬲都是口講唔係.其實就係個種人呀.你都知呀.他是,好怕醜的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 12:23 PM 發表 查看引用來源
16�霱返、
 1系17�霱出黎食飯、
系就同我約琔、0吾系我去打牌架Lar
是今個月呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:22 PM 發表

佢無地位的.唔使理佢呀:smile_39: .你say yes就得了:smile_30: :smile_30:
0吾得
少少主意要比去査下既

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:24 PM 發表

是今個月呀
系0牙:smile_38: :smile_38: 無那那比人竹返香港

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 12:24 PM 發表 查看引用來源
0吾得
少少主意要比去僐下既
c姐呀,我真是覺得你好豪情的.大家見到面.一定會開心的.我會打電話比3小花的了

引用:
原帖由 88ken 於 2009-8-6 11:50 AM 發表 查看引用來源

早, Q :smile_38:
風大雨大, 沒地方好去:smile_42:
早呀....堅伯伯
有架...只要動動腦筋便可...但宜家唔駛動啦:smile_39:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 11:51 AM 發表 查看引用來源
叫佢加人工............嚇走佢
岩岩先加左...再叫我係怕佢趕我走呀

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-6 11:54 AM 發表 查看引用來源
如果你老闆走左佬就真係咩都冇.....
宜家起碼有餐茶飲下囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆