上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 05:16 PM 發表 查看引用來源

有問題唔去報警既...報失話唔見左個答案丫ma叫佢
咁一係我問你啦 madam!!!!!

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:19 PM 發表 查看引用來源
我唔知佢識唔識報警呀..所以我無提出過呀~~
 串到~~~~~~~~~:smile_27:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:19 PM 發表
我唔知佢識唔識報警呀..所以我無提出過呀~~
高得咁緊要?:smile_14: 咁我估佢未必住係香港喇...:smile_39:
你咁好人....平時都見你幫到就幫...估唔到呢個...你想幫都幫唔到.....好悽涼呀:smile_24: :')

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 31/5/2009 17:21 發表 查看引用來源
 串到~~~~~~~~~:smile_27:
唔好咁講...咁唔該你唔好再問問題喇....我上嚟係傾計..唔係答問題呀.....:smile_39:

其實如果我記憶力同埋學習上邊吸收快d

阿媽又唔好咁煩我

我相信我依ga 廿幾yrs old人仔 一定唔會係咁 !

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 05:22 PM 發表 查看引用來源

高得咁緊要?:smile_14: 咁我估佢未必住係香港喇...:smile_39:
你咁好人....平時都見你幫到就幫...估唔到呢個...你想幫都幫唔到.....好悽涼呀:smile_24: :')
依ga我係咪好黑人憎吖 !!!!!!:smile_22:
咁人生攻撃 !

引用:
原帖由 iris_yan 於 31/5/2009 17:22 發表 查看引用來源

我驚我一時既好人..而令到佢成世人受到依賴...我負擔唔起呢個責任呀~~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:23 PM 發表 查看引用來源
唔好咁講...咁唔該你唔好再問問題喇....我上嚟係傾計..唔係答問題呀.....:smile_39:
咁但係傾計既過程好多時都有問題架痳

例如 我想同大家傾計 一開始可能已經係問題

你好嗎 ?  食左飯未呀 ? 未收工呀 ?  

乜呢d唔係問題咩 ?

冇問題 又點打開溝通的渠道!

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 05:25 PM 發表 查看引用來源
我驚我一時既好人..而令到佢成世人受到依賴...我負擔唔起呢個責任呀~~:smile_24: :smile_24:
咁你鬧我 即管鬧 !!!!!!!!

啱啱打左個克痴 ! 一定係有人鬧我 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆