上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 02:04 PM 發表
Update 04 June 2008

琴日/GF仍然係台灣未返......我夜晚無野做,食完飯就返左屋企,上網吹下水,同埋講電話......
講講下電話,佢突然話......想學人地去打針 ! 我問佢點解 ? 佢話 : 上次同我黎真,覺得你好開心 ...
唔用套,做愛實在係好~~~~極,yeah:smile_46: :smile_46:

多謝支持 ! :smile_35:
引用:
原帖由 Seven11 於 2008-6-4 14:35 發表
繼cy既之後又一個好post, 唔想話係故事因為覺得唔係"故事". 連我呢D唔回post齋睇既衰人都忍唔住要回一回支持下先得.
cy果D傷感中帶點遺憾, Sam哥既就比較溫暖, sweet sweet呢

係呀 係呀 ! 今晚試下 !
引用:
原帖由 Tony040131 於 2008-6-4 15:06 發表

唔用套,做愛實在係好~~~~極,yeah:smile_46: :smile_46:

haha.......我比較關心.....今晚有post定聽早有post睇?haha......

樓主你都算毒了,攪到我放食飯都吾走留係電腦旁等你的第一首post,家下咁攪法真大鑊,你米學人玩釣癮,殺人加暴動都有份,祝你同你夫人今晚有一個好正的晚上啦,不過~~記住出post,仲要快果隻,thx

一定會 ! 一定會 ! :smile_47:
引用:
原帖由 夢戰士 於 2008-6-4 15:20 發表
樓主你都算毒了,攪到我放食飯都吾走留係電腦旁等你的第一首post,家下咁攪法真大鑊,你米學人玩釣癮,殺人加暴動都有份,祝你同你夫人今晚有一個好正的晚上啦,不過~~記住出post,仲要快果隻,thx

阿SAM 50版係咪要開新POST:smile_41:
唔知版主會唔會再 Set Highlight呢:smile_13:
搵你個post 都幾易搵:smile_30:

會架啦 ! 會架啦 ! 聽朝起新樓 ! :smile_38:
依家要出機場 ! 聽日見 ! :smile_15:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-4 16:26 發表
阿SAM 50版係咪要開新POST:smile_41:
唔知版主會唔會再 Set Highlight呢:smile_13:
搵你個post 都幾易搵:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 04:46 PM 發表
會架啦 ! 會架啦 ! 聽朝起新樓 ! :smile_38:
依家要出機場 ! 聽日見 ! :smile_15:
問阿嫂有冇買鳳梨酥同鐵旦…正:smile_04:

呵呵~~~~咁你今晚做完好快d 出post啦~~~~好多 人等緊@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆