上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.0k

謝謝師兄!
可以下載, 要直接click落條link度

叫得好淫....
"要快" "痛呀" "好舒服" "唔好停"
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-9 11:58 發表 查看引用來源
煩請再試。

https://rapidgator.net/file/70fae04ef6060ff80146a29bdf16dd43/ATHENA_高潮.m4a.html

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-7-9 13:27 發表 查看引用來源
叫得好淫....
"要快" "痛呀" "好舒服" "唔好停"

係咪同我寫差唔多呢?

星期五晚我到凌晨2:00幾至送Athena返屋企,我自己就係3:00至返到家。入到自己間房,我只有「精盡人亡」嘅感覺!你哋有冇試過「啪啪啪」去得太盡,事後覺得條jer就算軟晒都赤住痛、春袋𥚃面兩粒蛋蛋空蕩蕩又酸軟嘅感覺?嗰晚我下面就係呢種feel!子彈用盡、全身無力!
其實第一次射完之後,Athena走去又幫我含。唔知係咪見到張床單濕咗大半,又見到支假9喺附近,加上之前喺信和玩得太激,條周居然奇蹟地慢慢又硬返!
Athena:嘩!你又硬返!乜見到我噴水你有咁興奮咩?
我:我忍咗兩日,今晚又玩到咁激,可能咁所以特別興奮掛?
Athena:咁。。。你仲要唔要嚟多次?
我:妳仲頂唔頂得順支假9?
Athena摸一摸自己下面。。。
佢:仲好濕,仲有你啲精。。。應該冇問題。
就係咁我同愛美神女朋友又大戰一場。首先又係用假9插佢,到佢嚟料我就插!而且可能啱啱至射完,我今次仆咗成差唔多20分鐘至嚟!Athena又噴多兩次水!
我:唔好再走去含,我真係冇力啦!
Athena:你真係渣,Kenny同Steven可以不停仆我成晚。。。
我:仲好講,頭先妳高潮時居然嗌咗Steven嗰名!
Athena:嘻嘻。。。嗌慣咗口。。。
我:點解唔嗌Kenny?
佢:次次都係Steven攪到我噴,佢滿足啦至換Kenny上嚟。。。所以咪慣咗嗌Steven。
我:妳真係比男人仲咸濕!
佢:你嬲呀?
我:咁又冇。少少條氣唔順姐。妹今晚舒唔舒服?
佢:緊係舒服!噴咗咁多水!
我:咁我仆妳時有冇Steven咁勁?
佢:敢唔敢聽真話?
我:問得緊係想。。。
佢:冇。
我:吓?但我仆到妳噴喎!
佢:你喺用支嘢隊到我噴水你至僕入嚟。Steven喺由頭仆我仆到噴水。完全係兩回事!
我:妳係全世界最淫嘅女仔,根本唔係地球人!一定喺外星人!
佢:你就外星人!😡😡😡
由嗰晚開始,Athena個花名就叫做ET。。。(大佬們師姐們,明未?)
星期六晏晝我哋又再去開房,過程同星期五晚差唔多,冇乜分別。嗰日床事非常順利,因為有咗支巨根,Athena嘅情慾感覺心情,完全掌握喺我手中。佢俾支假9插到噴,我就衝入去,然後一路狂插,插到佢再噴。
遺憾嘅係我嗰日射咗兩次,兩次抽插時間都唔過15分鐘。。。人生自信一大打擊!
當然,如果根據現代所謂嘅「性博士」意見,佢哋認為女仔俾人插5分鐘已經好夠。但事實係,如果你插得嗰5分鐘10分鐘就射,一樓一啲性服務女仕就一定十分開心,因為可以馬上沖涼接第二個客!一個真係求開心嘅女仔,如果你只有5-10分鐘耐力,我保證佢一定唔會再同你有下次!
嗰日喺酒店瞓喺張半濕嘅牀單上(已經成身大汗,張床單仲要濕住,極度唔舒服),一路攬住Athena,一路望住牆上塊鏡倒影中嘅我哋(當時Athena打側身俾我攬住),佢嘅背脊春光一覧無遺,我隻左手喺佢背脊度掃下掃下,佢嗰圓渾嘅屁股非常誘人!跟著我諗起聽日佢又要交人俾打樁機同鯨魚。。。
今次冇乜嬲,反而心跳加速,而且好恨可以親眼睇到Athena俾佢哋兩個糟質!我知道呢條「成魔」之道我已經自願行上。
夜晚食完飯就送Athena返屋企。
Athena:咁早?8:00咋喎。我:早啲返去休息,好好地瞓一覺,妳自己睇吓對黑眼圈,真係成個ET咁,妳聽日點交人?嚇都嚇死佢哋!
佢:乜我好殘咩?
我:一睇就知唔夠瞓囉。妳聽日約咗佢哋幾點?
佢:9:00,灣仔。
我:夜晚?
佢:朝早呀!
我:撞鬼妳呀?晨咁早,聽晚一定又係通頂啦,佢哋兩個有咁好體力咩?
佢:邊個話剩係得佢哋兩個?
我:吓?仲有呀。。。邊個。。。Joe同埋占士?
佢:唔知呢?Kenny話我星期五同你玩到咁大,聽日要同我玩太啲!
我:唔係吓嗎?😱😱😱
佢:仲之聽日你搵唔到我,我哋星期一公司見啦!
聽完Athena咁講,我本來「無乜所謂」嘅心情又翻起「驚濤駭浪」!
同Athena一齊真係少一啲心血都會隨時暴斃!

Athena把聲好斯文, 但係到嗰陣把聲去盡左, 再加D鼻音, 更加顯得好肉緊, 好好聽阿

點解成日話好痛? 個男仔無你整得咁舒服嗎?

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-9 14:36 發表 查看引用來源
Athena把聲好斯文, 但係到嗰陣把聲去盡左, 再加D鼻音, 更加顯得好肉緊, 好好聽阿

點解成日話好痛? 個男仔無你整得咁舒服嗎?
佢話條友一路舐一路用牙去磨又輕輕粒豆!我聽到都覺得痛!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-9 15:17 發表 查看引用來源

佢話條友一路舐一路用牙去磨又咬粒豆!我聽到都覺得痛!

回覆 724# vin1013 的帖子

仲以為贏左一舖haha
那一刻, 你又記番起
被黑人中Size支配的恐怖, 同埋比女朋友話太渣既屈辱...

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-9 15:56 發表 查看引用來源
仲以為贏左一舖haha
那一刻, 你又記番起
被黑人中Size支配的恐怖, 同埋比女朋友話太渣既屈辱...
面對住Athena呢啲咁大食又玩得嘅女仔,我哋呢啲散仔有乜可能赢?我同佢一齊十幾年都係屈居下風!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-9 13:46 發表 查看引用來源
星期五晚我到凌晨2:00幾至送Athena返屋企,我自己就係3:00至返到家。入到自己間房,我只有「精盡人亡」嘅感覺!你哋有冇試過「啪啪啪」去得太盡,事後覺得條jer就算軟晒都赤住痛、春袋𥚃面兩粒蛋蛋空蕩蕩又酸軟嘅感覺?嗰晚我 ...
[你哋有冇試過「啪啪啪」去得太盡]

疫情期間試過,通常weekend去staycation,通常都1晚5/6q,通常每個月都會去兩次。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆