上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

出去兜下風輕鬆下先

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-5 12:50 PM 發表 查看引用來源

谷主
定谷住呀 :smile_13:
惡人谷既谷主呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

support support, 食晚飯前黎支持下先 ^^

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-5 11:33 AM 發表 查看引用來源

現在好多人都已經唔明白了, 兩性關係就像快餐, 這是香港的速食文化, 大家已經忘了應有的過程, 疏忽了當中細味食物的味道
D人連煲都唔煲就想食,即食點心都要叮熱先好食啦...:smile_45: :smile_45: :smile_45:

我七年, 亦都係唔知仲可以KEEP 到幾耐

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-5 10:30 PM 發表 查看引用來源

D人連煲都唔煲就想食,即食點心都要叮熱先好食啦...:smile_45: :smile_45: :smile_45:
唔鍾意速食/快餐,鍾意慢慢食咁先享受。

大家晚上好嗎, 在我沒update的日子, 希望各師兄師姐幫手支撐住, 唔好比佢沈呀

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-5 10:43 PM 發表 查看引用來源
大家晚上好嗎, 在我沒update的日子, 希望各師兄師姐幫手支撐住, 唔好比佢沈呀

梗撐你^^

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-5 10:42 PM 發表 查看引用來源
我七年, 亦都係唔知仲可以KEEP 到幾耐
嘩7年咁耐,點keep。我以家一年希望可以一路落去^^

回覆 729# 的帖子

初頭冇話特登KEEP, 心既感覺啱, 相處感覺啱, 身體感覺啱, 性愛大家好享受好投入, 咁不知不覺就七年. 雖則中間都離合過幾次.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆