上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 15)~13/6 邊邊團,地點已定~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-7 10:35 PM 發表 查看引用來源

有咩傾先.....好悶喎...:smile_o08:
唔知加~你呢~:smile_o10:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-7 10:37 PM 發表 查看引用來源

咁我對妳認識唔多.....咁我咪想慢慢咁了解下妳囉...:smile_o06:
你大大話話都識咗我幾個月啦~~~~我有啲咩你唔知架~~~~~~~~~~:smile_35:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-7 10:39 PM 發表 查看引用來源

個黑眼圈呀~~~~趕極都趕唔走~~~~我諗佢諗住同我共存亡架啦~~~~~~~~~~~:smile_19:
直情想同你做人世呀?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-7 10:42 PM 發表 查看引用來源
直情想同你做人世呀?
我諗佢係~~~~~~我用盡方法都趕佢唔走嘅~~~~~~~~~~:smile_19:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-7 10:46 PM 發表 查看引用來源

我諗佢係~~~~~~我用盡方法都趕佢唔走嘅~~~~~~~~~~:smile_19:
我又係~我好哂犀:smile_o14: :smile_o14: :smile_o16:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-7 10:46 PM 發表 查看引用來源

你同佢不如結婚喇:smile_o08:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-6-7 10:41 PM 發表 查看引用來源
唔知加~你呢~:smile_o10:
耶~~~~~同妳講食野..一定唔夠妳講啦....:smile_13: :smile_13:
引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-7 10:42 PM 發表 查看引用來源
你大大話話都識咗我幾個月啦~~~~我有啲咩你唔知架~~~~~~~~~~:smile_35:
幾個月....我都係知妳幾時食飯同訓....好多野都唔知架...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-7 10:48 PM 發表 查看引用來源
你同佢不如結婚喇:smile_o08:
我唔要~~~~我呢一世都要做公主架~~~我唔嫁呀~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-7 11:01 PM 發表 查看引用來源

耶~~~~~同妳講食野..一定唔夠妳講啦....:smile_13: :smile_13:

幾個月....我都係知妳幾時食飯同訓....好多野都唔知架...:smile_38: :smile_38:
淨係知我幾時食飯同訓~~:smile_19: ~~你當我係豬呀~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-7 11:28 PM 發表 查看引用來源

我唔要~~~~我呢一世都要做公主架~~~我唔嫁呀~~~~~~~~~~~~
你嫁左比佢都可以做公主架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆