上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 12)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-4 05:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_o06: 你俾時間等自己平復咗先啦~:smile_o06:
:smile_o06: 唔知要幾耐架啵~:smile_o06:

引用:
原帖由 miss_water 於 4/6/2009 17:13 發表 查看引用來源

學 3奶奶咁,我係唔想比佢咁蝦我!我唔發火,唔代表無火!:smile_o13::smile_o13:
good~識咁諗就啱~:smile_o12:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-4 05:10 PM 發表

以後唔好提唔開心野,上黎開開心心吹下水~
真係唔開心就搵d信得過既朋友傾~
我會啦!不過講真有時比人呃得多...........開始真係唔咁講咁多:smile_o05: :smile_o08: :smile_o08:
引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 05:14 PM 發表

:smile_o04: 我識.....可唔可以講我知係邊個嫁?
咁又唔好,佢仲會上來!如果唔係我就一早講左啦!
不過,如果佢出 post 唔攬興我就無事算數!佢仲想攬我!我就一於爆佢出來!..........

(我知你睇到的!你再煩q 我!就睇下點囉!)我而家唔講,唔代表我唔識講!哼

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-4 05:16 PM 發表 查看引用來源
成班都係啦...我覺得做唔到fd嘅真係冇問題我都睇清佢地咩人囉...但係我冇再出現嘅係咪應該stop呢...仲要o係度唱人嘅c事:smile_o08:
請容我講一句粗少少既對白:smile_o05:
佢地實頭真係食飽飯無屎柯呀:smile_o02:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-4 05:07 PM 發表 查看引用來源

好呀!大家吹下水!
你放心,我唔會唱人的!8婆唔係好arm 我做!我都係做阿媽會好d !夠煩:smile_o01:
有機會我會話你知:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 05:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 我都係...我就係唔同個D8婆同流合唱...所以我女仔朋友比較少:smile_o16:
:smile_o06: 呢樣野同我一樣:smile_o06: 我都唔中2d是是非非

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-4 05:17 PM 發表 查看引用來源
good~識咁諗就啱~:smile_o12:
係呀!我識唸左好多!:smile_o10:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-4 05:17 PM 發表 查看引用來源

我會啦!不過講真有時比人呃得多...........開始真係唔咁講咁多:smile_o05: :smile_o08: :smile_o08:

咁又唔好,佢仲會上來!如果唔係我就一早講左啦!
不過,如果佢出 post 唔攬興我就無事算數!佢仲想 ...
:smile_o04: 甘如果到我比佢搵笨時..你記得提我WO..我對識既人防範比較少嫁呢

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 05:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 人生都總係太多是非....所以我而家都好少理..你彩我既我就同你傾..唔岩既就NEXT下一位...我而家先唔同佢地嘈呢:smile_o05: :smile_o05:
:smile_o06: 我都係咁話~:smile_o06:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 4/6/2009 17:16 發表 查看引用來源

:smile_o06: 唔知要幾耐架啵~:smile_o06:
:smile_o06: 鍾意你就要等架啦..唔等得..講兩句就可以氹到你既..呢d 愛情都唔會長久..所以我會等你~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆