上一頁下一頁
發新話題

CopyTour...(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
861  16.0k

回覆 710# 的帖子

COKE兄好似上二次都無去?27/12你來呀?

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-26 03:56 發表 查看引用來源
COKE兄好似上二次都無去?27/12你來呀?
得嘅話一定到....

睇o黎應該要開第二個帖,好似係到第50版就無得再寫,係咪呀團長?

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-26 06:18 發表 查看引用來源
睇o黎應該要開第二個帖,好似係到第50版就無得再寫,係咪呀團長?
maybe la...但如果星期五都未過或者唔駛開...

COPYBOY CLUB 啲人都無乜上來吹....

哦,我同你係倒吹爆佢囉,唔好誤會左第二個意思呀

都未去過cp,有咩要準備架coke兄,仲有你都咁"早"呀,又訓唔著?:')

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-26 06:34 發表 查看引用來源
哦,我同你係倒吹爆佢囉,唔好誤會左第二個意思呀
COPYBOY 多得你唔少...

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-26 06:36 發表 查看引用來源
都未去過cp,有咩要準備架coke兄,仲有你都咁"早"呀,又訓唔著?:')
帶2K 上去差不多...

手機帶部舊嘅上去(最好帶埋大陸卡)...甚麽頸鍊手鍊唔好帶...

上面其實乜都有...係注意個人財物姐...

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-12-26 06:36 發表 查看引用來源
一陣要出去開工....:smile_19:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-26 06:37 AM 發表 查看引用來源

COPYBOY 多得你唔少...
唔會既,佢打野咁快 話時話,我都未見過copy,聽講好nice架,27號我等佢帶住我架啦,唔識路呀真係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆