上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 01:45 PM 發表
傻BB,

下次SENT MESSAGE比我MOBILE 呀 ! :smile_13:
係呢度留MESSAGE,人地會妒嫉架 ! HA HA HA !:smile_30:

MISS YOU !
超~:smile_45: :smile_45:

係呀 ! 係呀 ! :smile_30:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-4 14:07 發表

我 GF 話唔帶套,正好多:smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 01:46 PM 發表
麻煩晒喎 !
粗重野我做得架啦 !
唔使客氣喎:smile_47:

睇開D啦 ! 小弟溫女中 ! :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-4 14:13 發表

超~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-4 02:07 PM 發表

我 GF 話唔帶套,正好多:smile_13:
絕對同意:smile_46:
尋晚又執左劑,初段唔帶佢好似癲左咁
後尾忍唔住帶返埋單
帶返佢話唔好 feel 同埋無咁好水

我頭段唔用,中段用,跟住尾段唔用,正:smile_30:

好呀 ! 好呀 ! :smile_47:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-4 14:17 發表
絕對同意:smile_46:
尋晚又執左劑,初段唔帶佢好似癲左咁
後尾忍唔住帶返埋單
帶返佢話唔好 feel 同埋無咁好水

正呀 ! 正呀 !  :smile_47:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-4 14:21 發表

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-4 02:21 PM 發表
你指既尾段…係咪即係 怒射 果一刻呀:smile_47:

繼cy既<東京愛的故事>之後又一個好post, 唔想話係故事因為覺得唔係"故事". 連我呢D唔回post齋睇既衰人都忍唔住要回一回支持下先得.
cy果D傷感中帶點遺憾, Sam哥既就比較溫暖, sweet sweet呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆