上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.3k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-29 11:04 AM 發表 查看引用來源

啊老陳,settle左單case未  
之前又嘈過一次..佢話佢D同事個個刀話OK!禾話係咪吹晒水呀 不過E+冇上去了..5方便.佢家人在:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-8-29 11:10 AM 發表 查看引用來源
咁似我架:smile_13: :smile_13:
里刀知咩:smile_o10:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-29 11:04 AM 發表 查看引用來源

啊老陳,settle左單case未  
沒完沒了........代答:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-29 11:11 AM 發表 查看引用來源

里刀知咩:smile_o10:
吹乒乓牙:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-28 10:52 PM 發表 查看引用來源

一對夫婦在行個街市。

丈夫說:老婆,妳看有一隻流浪狗在街市門口咬住杯雪糕!

老婆看後,驚訝的說:「是誰家的狗,那麼笨有骨頭不吃!」

丈夫笑一笑,沒有回答,指住花店的郁金香。

老婆生氣的說: ...
哈 哈 哈 :smile_o11:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-8-28 07:44 AM 發表 查看引用來源
香討荷蘭橙 , 夜遊團金句 :

香港人返到大陸,洗多幾個臭錢就當正自己係大爺,飲多幾杯屎水就當正自己係大哥。

大家晚安 !:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
如果不是這樣才是奇聞:smile_o01:!! 唔通要比 $既扮 奄春 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

哈 哈 哈 :smile_o11:
如有巧合,實屬虛構,絕無抄襲:smile_o01:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-29 11:33 AM 發表 查看引用來源

如果不是這樣才是奇聞:smile_o01:!! 唔通要比 $既扮 奄春 !!
夠有香港人返到大陸夜遊版,回多幾個膠帖就當正自己係老海鮮,飲多幾杯蒸餾水就當正自己係幻形超版。

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-29 11:10 AM 發表 查看引用來源

之前又嘈過一次..佢話佢D同事個個刀話OK!禾話係咪吹晒水呀 不過E+冇上去了..5方便.佢家人在:smile_19:
算啦,同一個話題,5如周旋太耐:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-8-29 11:16 AM 發表 查看引用來源
吹乒乓牙:smile_30: :smile_30:
乒乓有咩好吹..:smile_42: 揾條女吹好過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆