上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】第三十五集《淚別秦淮》(大結局)(P.46頁)

收藏  |  訂閱
779  302.8k

引用:
原帖由 devilfung 於 2010-4-28 05:02 PM 發表 查看引用來源
Mr Lau, thx for your good story again, We will be waiting for your next scenarios........Back to the future from Ming Dyansty, then maybe go to the future next time?
多謝閣下的一直支持!
由『某學校裏的淫蕩女敎師』到現在的吸血鬼第三輯。

引用:
原帖由 cllcn888 於 2010-4-28 05:27 PM 發表 查看引用來源
發哥我係你FANS呀!!
睇你既作品改變左我, 由追甜故變左追故事
我覺得描寫同劇情可以再多D
好期待你下一部既作品
我好希望有多D天馬行空既IDEA
唔介意不妨講下下集圍繞咩主題
相信好多讀者都好感興趣既
似乎很多讀者都喜歡較多『劇情』的色文,那麼下個故事就加強『情節敍述』吧!
至於下一個故事,還是保持神秘好些。
可以說的事,是一個50集的超長篇色文,會有一個朋友幫我合力寫。

引用:
原帖由 bubu_tin 於 2010-4-28 06:26 PM 發表 查看引用來源
劉SIR
你的作品我大多都有追看
老實說,我最欣賞是這一個故事。
加入古代元素受了史實的約束是比較難寫
但你仍然寫得很好,看的人是看得出你不是隨便亂寫而是有做過資料搜集。
可能很多人眼中看上是瘋狂是神經, ...
多謝支持!
以古代作背境寫色文,是很難寫的,因為要很熟識該朝代才可,所以,要搜集很多資料。
下一個故事是現代,但也不易寫,也需要搜集很多資料。

引用:
原帖由 'nice' 於 2010-4-28 07:00 PM 發表 查看引用來源
難捨難離啊!又完了!
其實我覺得『古裝』色文幾好啊,古裝d衫好靚,當然還有肚兜,古典美人,小家碧玉,奴家。。。
無限幻想!!

期待劉金發再次出發,加油!!!
我都有同感,不過也有很多讀者不喜歡古代,因為不能投入故事裏。

Happy ending 我中意.
雖然有吾捨得
但系我都會等金發兄你=)

發哥 下次故事既人物係唔係全新:smile_27: 可唔可以留返3姊妹:smile_41: (最小都可以做閒角)因為3姊妹都係好攪笑 同好好淫:smile_47:

似乎多位讀者都好喜歡張敏佳,咁發哥你又下次識做呢

我好喜歡你寫的古代故事,雖然你寫得辛苦,但不知可否下次既下次再寫。。。。。。。。(漢,唐,宋,民國)呢

發哥:') 無你文睇兩個月會死:smile_19:
呢集作得好好 希望下集更好

1日發哥 終身發哥!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-4-28 20:18 發表 查看引用來源
多謝支持!
以古代作背境寫色文,是很難寫的,因為要很熟識該朝代才可,所以,要搜集很多資料。
下一個故事是現代,但也不易寫,也需要搜集很多資料。
古代很好…
我對古代好有幻想:smile_13:
三輯中最喜歡就是這部:smile_38:

nice and with meaning.
thats why i love reading your stories
they are way beyond sex.
even if you dun write stories abt sex, i will still support you, really.

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-4-28 08:00 PM 發表 查看引用來源

多謝閣下的支持!
劉金發希望每一輯故事都有新的人物,新的主題,新的嘗試。
保留幾個人物吧~
本人最喜愛小倩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆