上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 07:12 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈.......太折殺老夫啦 .............要搵就搵個英俊瀟灑,年青有為架啦,我已行將就木,垂垂老去,心如枯槁,身似殘燈,承你抬舉,都終生不忘啦
唔係呀,我見過daddy,你重有小小英俊,小小風度.今日我要去買6合彩呀,,,,,,,,,,,齊歡唱,同慶賀,,,,,,,,,,,:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:01 PM 發表 查看引用來源

唔係呀,我見過daddy,你重有小小英俊,小小風度.今日我要去買6合彩呀,,,,,,,,,,,齊歡唱,同慶賀,,,,,,,,,,,:smile_30: :smile_30:
中左先好搵我

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 11:59 AM 發表 查看引用來源
嚇死人咩..............佢𪊲錢無掟使來養我呀
有情飲水飽.蓉兒願意出酒席錢.去大排檔開2圍,一係我親自下煮餐大家吃:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:01 PM 發表

恭喜蓉兒...你終於有番個後底乸喇...:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 12:02 PM 發表 查看引用來源
中左先好搵我
就係唔中先要你比錢我.我係你個女,我中的話,會買層樓比你.住在我附近.同我做家務呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-6 12:04 PM 發表 查看引用來源
恭喜蓉兒...你終於有番個後底蟵喇...:smile_30:
多謝朱朱呀 ,蓉兒真係好開心,開心到是真的一樣呀,c姐是美麗的豪情呀姨.我好喜歡她的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:03 PM 發表 查看引用來源

有情飲水飽.蓉兒願意出酒席錢.去大排檔開2圍,一係我親自下煮餐大家吃:smile_30: :smile_30:
你同自己擺啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 12:07 PM 發表

多謝朱朱呀 ,蓉兒真係好開心,開心到是真的一樣呀,c姐是美麗的豪情呀姨.我好喜歡她的:smile_30: :smile_30:
祝你地一家人樂也融融...

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 12:07 PM 發表 查看引用來源
你同自己擺啦
我是講繄你個daddy,有人向你明示.daddy,今次老懷大慰呀,我真是多謝c姐的犧牲,從容就義 http://www.youtube.com/watch?v=WRcCIDBLgCQ

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 11:56 AM 發表
少食多餐囉
0甘未浪費時間同能源LOR

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆