上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  31.9k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-11 10:13 PM 發表 查看引用來源
o衣.... 無人得閒, 咁我沖涼先, o的汗勁過膠水:smile_30:
都5知你沖咩:smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 芝麻湯丸^o^ 於 2009-7-11 10:29 PM 發表 查看引用來源
你留意下身邊發生緊咩事, 有時都可以用黎做話題
你有無鍾意玩咩架, 無咪睇下戲, 聽下演唱會囉,
用黎打發時間都唔錯.
講真, 香港地, 其實無咩玩:smile_13:
你講既野我樣樣都有做, 不過一隻手掌係拍唔響o者, 人家無 Feel, 唔畀我溶入佢世界, 我再幾容易近人都無用, 你明唔明!:smile_13:

引用:
原帖由 芝麻湯丸^o^ 於 2009-7-11 10:29 PM 發表 查看引用來源
點解你想知o既:smile_41:
你想買碟呀
係呀我想買碟:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-11 11:03 PM 發表 查看引用來源
都5知你沖咩:smile_45::smile_45::smile_45:
洗衫, 加埋隻手長期打波, 開始痛咪搽藥囉, 所以時間長o的

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-11 11:08 PM 發表 查看引用來源

洗衫, 加埋隻手長期打波, 開始痛咪搽藥囉, 所以時間長o的
呀伯:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-11 11:09 PM 發表 查看引用來源
呀伯:smile_45::smile_45:
年紀大; 機械壞.... 妳估妳將來會 keep 得好過我咩:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-11 11:10 PM 發表 查看引用來源

年紀大; 機械壞.... 妳估妳將來會 keep 得好過我咩:smile_30:
:smile_45::smile_45:未扮睇得化我:smile_45:

入黎坐陣先...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-7-11 11:15 PM 發表 查看引用來源
入黎坐陣先...
HELLO~~WELCOME BACK~~:smile_o09:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-11 11:15 PM 發表 查看引用來源
HELLO~~WELCOME BACK~~:smile_o09:
蚊蚊...好返d咪呀...??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆