上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

請問各位師兄,做完手術後龜頭是否在無勃起時都會外露?

如果是的話,那麼不就少了一層保護了嗎?:smile_41:

割左j頭就長期外露架啦,乾淨又衛生,能力又大增
引用:
原帖由 A司 於 2009-2-14 08:38 PM 發表 查看引用來源
請問各位師兄,做完手術後龜頭是否在無勃起時都會外露?

如果是的話,那麼不就少了一層保護了嗎?:smile_41:

原來你個情況係咁既,你呢d見到j頭既割會舒服好多,唔使經過j頭敏感期....

我第一次見我j頭個時,真係好似見番幾十年冇見既仔一樣...
引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-14 05:02 PM 發表 查看引用來源

我以前反到架~~係緊緊地~~所以唔太敏感~~~不過有次反皮損左~~d皮愈生愈窄~~~~~搞到要去做........

所以有時見到d師兄話反多d就無事~其實係害緊人-.-因為會損~損左會發炎~發炎會痴埋~~~咁就會搞到好似我咁架 ...

等我又再匯佈我既進展先.. 已經係沖番涼既第三日... JJ 頭依然好敏感..著吾到孖煙通, 要著under 先舒服..

吾知其他brother 係吾係咁, jj 已經開始甩線, 但甩d吾甩d.. 都驚佢會桔親自己..:smile_41: 仲有切口位依然好腫同好紅.. 想問要幾時先會正常番架...?

同埋... 小弟今日都忍吾住, 打左一野.. 嘩...成個人爽晒!! 當然要就住咁打, 不過事後一切正常.. good good...

回覆 704# 的帖子

我起dr. wong割完之後第7日就拆紗布, 跟住同你一樣都係著三角under等佢唔好浪下浪下咁唔舒服.

至於線果方面, 其實第10日開始已經有部份甩左, 但有d仲有個線頭起度, 攪到有陣時除under果陣會碰到d線, 攪到jj好鬼痛. 攪攪下, 第三個星期左右, 見到jj既傷口都埋晒咁濟, 只係d線甩唔晒, 就上番去dr. wong果度叫佢幫我拆走晒. 拆完之後真係一個爽字. 當日仲即刻跑番步做番運動!

打jj方面我就拆完紗布當晚即刻打左... 因為真係忍唔住, 見到割完包皮之後打jj真係勁射出黎, 而唔係流出黎果野, 真係開心到爆 :smile_30: :smile_30:

由割完包皮到完全好番用左total三個星期~

報告第一天晚上~~真係無覺好訓:smile_19: 要比位jj起身先無咁唔舒服~~
建議日後割完jj的師兄裸睡~

報告第二日:smile_35: 去覆診~行動自如~好似無割過咁~~沙布上的血都係得少少~~上到去~~姑娘同醫生都話very good~好得好快咁話wor:smile_35:

不過我請唔到假啦~~~要星期四先會再去(即係割完jj第6天)~~~希望到時唔洗用沙布la

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
原來你個情況係咁既,你呢d見到j頭既割會舒服好多,唔使經過j頭敏感期....

我第一次見我j頭個時,真係好似見番幾十年冇見既仔一樣...
係丫....不過其實我之後連j頭都見唔到~o~正常狀態下都反唔到~~~:smile_19:
可能之前反到既時候練習得多~~~所以而家無咁敏感

我好明白你,射果野真係好爽,不過...對傷口唔好架:smile_30:
引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-14 11:54 PM 發表 查看引用來源
等我又再匯佈我既進展先.. 已經係沖番涼既第三日... JJ 頭依然好敏感..著吾到孖煙通, 要著under 先舒服..

吾知其他brother 係吾係咁, jj 已經開始甩線, 但甩d吾甩d.. 都驚佢會桔親自己..:smile_41: 仲有切口位依然 ...

引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-15 12:23 AM 發表 查看引用來源
報告第一天晚上~~真係無覺好訓:smile_19: 要比位jj起身先無咁唔舒服~~
建議日後割完jj的師兄裸睡~

報告第二日:smile_35: 去覆診~行動自如~好似無割過咁~~沙布上的血都係得少少~~上到去~~姑娘同醫生都話very g ...
頭一兩日訓覺個陣簡直"男人最痛".. 不過証明割完後既JJ都係好健康, 有氣有力!!!

祝你早日康復.. 但你去TOILET要小心D.. 吾好整濕(try your best!), 因為你要過好幾日先覆診換紗布...up住就吾好.

另外個人經驗, 去大便時.. 最好先小便先, 去清晒先開大. 吾係坐左係度又要就住前面吾好整濕紗布..好厘hea.. (不過生理結構問題, 大便時總會有尿+小小扯旗)

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-15 12:25 AM 發表 查看引用來源
我好明白你,射果野真係好爽,不過...對傷口唔好架:smile_30:
知道知道... 不過真係受不了... 我會隔多幾日先再黎下一機... hehehe:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆