上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

樓主記住keep住寫啊.我都好耐無咁追post了.

OK ! THANK YOU AGAIN !
引用:
原帖由 Tony040131 於 2008-6-4 10:40 發表
樓主記住keep住寫啊.我都好耐無咁追post了.

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 10:40 AM 發表
正喎 !

嘿嘿~咁啱嗰段時期
Cathy 又做緊 promo
來回台北 9百幾蚊咋(唔連機場稅)
抵到爛 :smile_30:

傻佬,

知道你而家應該,準備緊出去開會。
我淨係想話聲比你聽,我今晚6:30會到HK !

MISS YOU !

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-4 12:03 PM 發表
傻佬,

MISS YOU !
阿sam嫂,要唔要開一團接機團接你機呀:smile_13:

傻BB,

下次SENT MESSAGE比我MOBILE 呀 ! :smile_13:
係呢度留MESSAGE,人地會妒嫉架 ! HA HA HA !:smile_30:

MISS YOU !
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-4 12:03 發表
傻佬,

MISS YOU !

麻煩晒喎 !
粗重野我做得架啦 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-4 12:45 發表

阿sam嫂,要唔要開一團接機團接你機呀:smile_13:

Update 04 June 2008

琴日/GF仍然係台灣未返......我夜晚無野做,食完飯就返左屋企,上網吹下水,同埋講電話......
講講下電話,佢突然話......想學人地去打針 ! 我問佢點解 ? 佢話 : 上次同我黎真,覺得你好開心同埋好HIGH......想你以後開心D同HIGH D囉......

傻BB ! 點解你會對我感好架......就算有無個套,對住你,我做乜都會感開心架 !

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 01:45 PM 發表
傻BB,

下次SENT MESSAGE比我MOBILE 呀 ! :smile_13:
係呢度留MESSAGE,人地會妒嫉架 ! HA HA HA !:smile_30:

MISS YOU !

都幾妒嫉架:smile_30: ( 講笑)

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 02:04 PM 發表
Update 04 June 2008

琴日/GF仍然係台灣未返......我夜晚無野食完飯就返左屋企,上網下吹水,同埋講電話......
講講下電話,佢突然話......想學人地去打針 ! 我問佢點解 ? 佢話 : 上次同我黎真,覺得你好開心同 ...
我 GF 話唔帶套,正好多:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆