上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:41 PM 發表 查看引用來源

講探親咋, 都係要自己搵酒店架, 不過太like日本,中左毒, 年年都要去囖
基本上都係賣藝, 不過係年紀既問題
如果飲飲食食買野真係日本韓國好...歐洲都係睇博物館美術館同教堂多...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:43 PM 發表 查看引用來源

好, 我比一格你, 你將你畢生既粗口講出黎吖
我都想知你一次可講幾多
:smile_43: 擔鄧仔食花生等睇戲

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:41 PM 發表 查看引用來源

即係要係佢地收工前去比番件3佢地&落妝呀??
好似舞伎D3鮮色D...藝伎素色D咁既 :smile_47:
佢地間間都open10:00. close 5:00
只要你5:00前去還衫就可以
還有一種就係你補幾千yen,
佢會將你d便服送回你酒店
你只要將和服放回酒店, 第日就有人黎收回

年老d衫係素d, 後生d衫就coloufull d,
even 和服都一樣

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:42 PM 發表 查看引用來源

你又飲大左呀:smile_30:
乜我平時飲大左先話掛住妳既咩.....

咁我今日咁特別既...

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_43: 擔鄧仔食花生等睇戲
我諗佢唔會講啩

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:43 PM 發表 查看引用來源

好, 我比一格你, 你將你畢生既粗口講出黎吖
我都想知你一次可講幾多
好多謝妳呢一格............:smile_40:

不過家下未有靈感.....:smile_13:
呢日格我會記住....有一...我會攞返出黎用....

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:43 PM 發表 查看引用來源

如果飲飲食食買野真係日本韓國好...歐洲都係睇博物館美術館同教堂多...:smile_30: :smile_30:
認同:smile_o12:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:47 PM 發表 查看引用來源

佢地間間都open10:00. close 5:00
只要你5:00前去還衫就可以
還有一種就係你補幾千yen,
佢會將你d便服送回你酒店
你只要將和服放回酒店, 第日就有人黎收回

年老d衫係素d, 後生d衫就coloufull d,
even ...
:smile_30: 即係我可以唔洗趕住還3...呢間野好似聽人講有個識講國語既女仔喎?:smile_41:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:49 PM 發表 查看引用來源

我諗佢唔會講啩
我都話我唔會係人地post 講粗口...除非可兒果個..

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:47 PM 發表 查看引用來源

乜我平時飲大左先話掛住妳既咩.....

咁我今日咁特別既...
:smile_30: 唔飲大左都唔會講大話啦你:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆