上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-6 11:48 AM 發表 查看引用來源
看下好喇.......
望聞問切

回覆 698# 的帖子

食野又系、好快肚餓、問題系食少々又 好快飽

引用:
原帖由 88ken 於 2009-8-6 11:50 AM 發表 查看引用來源

早, Q :smile_38:
風大雨大, 沒地方好去:smile_42:
去睇浪............滑浪

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 11:47 AM 發表

本來諗住睇下有冇節目先諗諗走唔走人, 宜家咩都唔駛睇啦...成朝心緒不寧就係因為.....因為老闆返左黎呀:') :')
咩都冇啦
如果你老闆走左佬就真係咩都冇.....

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 11:52 AM 發表
俾人一鍋撓起....小心
車、去之麻、関我西事
総之、一要我比銭参加埋 一分既話我就報警
国際炸偏案

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 11:53 AM 發表 查看引用來源
食野又系、好快肚餓、問題系食少々又 好快飽
少食多餐囉

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-6 11:54 AM 發表 查看引用來源
如果你老闆走左佬就真係咩都冇.....
搵個一個

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 06:06 AM 發表 查看引用來源
其琔我想嫁李Daddy多D
不過我早日向去求婚、去拒焅左我:smile_o08: :smile_o08: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
,天大喜事呀.c姐,你不能反口騙我呀,我看到真是好開心呀,daddy,你有人要了.多謝c姐的付出:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 11:55 AM 發表 查看引用來源
車、去之麻、関我西事
総之、一要我比銭参加埋 一分既話我就報警
国際炸偏案
唔好咁快掂

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-6 11:58 AM 發表 查看引用來源

,天大喜事呀.c姐,你不能反口騙我呀,我看到真是好開心呀,daddy,你有人要了.多謝c姐的付出:smile_30: :smile_30:  
嚇死人咩..............佢啲錢無掟使來養我呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆