上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第25回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:05 PM 發表 查看引用來源

認同呀...........................我試個撘一架冇冷氣既冷氣九巴呀:smile_o08:
車內一D冷氣都冇...................熱咗我九個字.................個人即時出水呀...................:smile_o02:
有 ...
你都好過我...
我前日搭到架開暖氣ge巴士
玩左1個鐘燒脂....:smile_o03:

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-8-2 02:05 PM 發表 查看引用來源

打小左一點姐:smile_o08:
咁就係第二個字黎架喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 02:03 PM 發表 查看引用來源

點解今日返工特別想死呢??
因為我7月31日同8月1日放假.......................(但好次冇乜點訓個)
以個"孖地"..............訓又訓得少個人..............熱又熱得多個人....................

變了今日要返工個人好累.................唔想返.................返工又熱死.....................:smile_o08:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:06 PM 發表 查看引用來源

DENNIS哥哥你食飯未呀:smile_o15:
食左早餐,今日我訓到成一點先起身~

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-2 02:07 PM 發表 查看引用來源

你去邊,要答輕鐡?
去屯門呀.....呢度撘的士過去要成 $60-$70, 得我同個細仔2個撘, 咁好唔抵嘛, 等老公起身先囉, 免費嘛

好餓呀:smile_o16:

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-8-2 02:07 PM 發表 查看引用來源

你都好過我...
我前日搭到架開暖氣ge巴士
玩左1個鐘燒脂....:smile_o03:
咁咪可以減肥囉....................靚仔:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:08 PM 發表 查看引用來源

因為我7月31日同8月1日放假.......................(但好次冇乜點訓個)
以個"孖地"..............訓又訓得少個人..............熱又熱得多個人....................

變了今日要返工個人好累.............. ...
放左2日假, 之後就一定係好唔想返工架喇, 比我都會

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 02:07 PM 發表 查看引用來源

咁就係第二個字黎架喇
下次我會小心d架la :smile_o05:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:08 PM 發表 查看引用來源

變了今日要返工個人好累.............. ...
你做咩架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆