上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.1k

呢啲我又唔會當少問題.大問題.只係佢地唔正面講.我只可以睇下點發展.
呢度可以太容易做變身.個個當自已超人.只憑喜惡.所以唔可以由我要佢地點.係要佢地自重.至會尊重人.所以基本上唔同人.自然上唔同 post.
只係有時佢地唔知.週邊嘅人好緊張.
我地都只係抽時間上網聚一聚.鬧交.唔啱我地.人可以反省自重就無呢個問題.況且我係度亦只可以持平.但係尊重 post owner 都係遊戲規則.
是否所有人都係.所以我只係做好啲.

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2008-10-9 02:08 PM 發表 查看引用來源

當然唔可以做 copy 啦.
y呢...5可以分諸同好咩

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2008-10-9 06:09 PM 發表 查看引用來源
呢啲我又唔會當少問題.大問題.只係佢地唔正面講.我只可以睇下點發展.
呢度可以太容易做變身.個個當自已超人.只憑喜惡.所以唔可以由我要佢地點.係要佢地自重.至會尊重人.所以基本上唔同人.自然上唔同 post.
只 ...
我都應該收口嘞 .. 只可以講 .. 對樓主, 我十分尊重

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-9 06:07 PM 發表 查看引用來源

洗乜講
你啲唐詩應該抄錄.唔好咁懶 copy 就算啦.
我都無睇過.所以都多謝你放上嚟.
但係你抄對原創者尊重.我會睇得開心啲.

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 06:14 PM 發表 查看引用來源

我都應該收口嘞 .. 只可以講 .. 對樓主, 我十分尊重
多謝.呢個互相.

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-9 06:13 PM 發表 查看引用來源

y呢...5可以分諸同好咩
可以我都想睇.不過抄就好啲.
你連題.同作者都飛埋.梗唔好啦.

引用:
原帖由 DMBdmb 於 2008-10-9 06:13 PM 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
真係唔明點解版主要 ban, 都唔比個機會大家溝通一下.
真係唔須要下下咁顯示權力丫.

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 08:26 PM 發表

真係唔明點解版主要 ban, 都唔比個機會大家溝通一下.
真係唔須要下下咁顯示權力丫.
你真係要慎言呀:smile_30::smile_30:

你可以問下版主................:smile_30:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-9 06:34 PM 發表 查看引用來源

你真係要慎言呀:smile_30::smile_30:
有道理走遍天下
無道理寸步難行

本來都可以平息風波, 唔明點解要咁執着啫:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆