上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【49】

收藏  |  訂閱
736  3.6k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 12:51 PM 發表 查看引用來源
拿拿声出去買過只LOR
係囉.....................一就戴k白金啦

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-8 12:52 PM 發表
斷左, 戴左 18 年:smile_39:
尋日幫我避左一劫, 同隻扼緣盡, 好心痛 :smile_39:
若果系斷開2辺
令去金舖用金/銀包返去LOR
好多人都系0甘造:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 12:51 PM 發表 查看引用來源
拿拿声出去買過只LOR
老豆送比我的, 我出來工作戴到依家:smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-8 12:54 PM 發表
老豆送比我的, 我出來工作戴到依家:smile_39:
0甘用我上面教李個個方法Lar

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 12:54 PM 發表 查看引用來源
若果系斷開2辺
比番老豆了.... 老豆話幫我搵番隻, 我話唔好刻意了, 講緣份的:smile_13:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 12:55 PM 發表 查看引用來源
0甘用我上面教李個個方法Lar
算啦, 斷左就係斷左, 無得番轉頭:smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-8 12:55 PM 發表
比番老豆了.... 老豆話幫我搵番隻, 我話唔好刻意了, 講緣份的:smile_13:
所以好多人未用金包返去LOR

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 12:57 PM 發表 查看引用來源
所以好多人未用金包返去LOR
包番都唔會戴...:smile_39:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 12:54 PM 發表 查看引用來源
若果系斷開2辺
唔靚架啦................................可能避左一劫呀..................... 算啦.................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 12:59 PM 發表 查看引用來源
唔靚架啦................................可能避左一劫呀..................... 算啦.................
真係避左一劫....... 昨天和朋友在海灘片石仔, 開頭都無事, 都係片出海, 但竟然有一塊片去我隻手, 直打中我手扼................... 如果無隻扼, 可能會打傷我.... 我依家隻手都損左少少:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆