上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

我會小心 ! 多謝 ! :smile_30:
引用:
原帖由 kmmon 於 2008-6-4 00:54 發表
話時話,Sam 哥你一定可以將做野同埋感情分到好開喇
唔知你女朋友得唔得呢
小心慢慢出問題喎

係呀 !
引用:
原帖由 lostergundam 於 2008-6-4 01:08 發表
張相係咪你條女架?對波好正呀!!!:smile_04:

NEXT TIME ! 有空一齊去,帶你地去食好野(正經果D)......
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-4 01:35 發表

好少夜媽媽上黎,臨瞓入一野先

我女友都好鍾意去台灣玩
4月初先去完黎

放心,長寫長有......
引用:
原帖由 hmlam150134 於 2008-6-4 01:46 發表
偶然看見,看了兩個鐘才看完,樓主沉船,遲早關門,唔回可能冇机會

多謝,我會繼續寫......
引用:
原帖由 maverickk 於 2008-6-4 04:35 發表
好想睇你同你女助手既野啊 ^^

早晨呀 ! 傻BB今晚返,我晏D會去接佢機......
我都覺得好似以前阿旦果個"小男人週記"感呀......如果你地願意繼續睇,我會繼續寫 ! :smile_38:
引用:
原帖由 夢戰士 於 2008-6-4 10:15 發表
早晨 樓主,你honey返來未,睇你post真係得過睇長劇,已經成為日常網友生活的一部份

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 10:27 AM 發表
早晨呀 ! 傻BB今晚返,我晏D會去接佢機......
我都覺得好似以前阿旦果個"小男人週記"感呀......如果你地願意繼續睇,我會繼續寫 ! :smile_38:

Sam 早晨:smile_38:我一定支持你

早晨呀 ! Oh My Friend ! Big Big Thank You !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-4 10:32 發表

Sam 早晨:smile_38:我一定支持你

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 10:20 AM 發表
NEXT TIME ! 有空一齊去,帶你地去食好野(正經果D)......
我地好好彩
之前玩 ONLINE GAME 識到班台灣朋友
大部份都30歲左右結左婚
我地去台灣玩兩次都係佢地開車車我地周圍去

前個月我地玩左頭尾7日
由台北>阿里山>嘉義>高雄>苗栗>台北

下次可能會去埋台中再探另一班人

正喎 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-4 10:38 發表

我地好好彩
之前玩 ONLINE GAME 識到班台灣朋友
大部份都30歲左右結左婚
我地去台灣玩兩次都係佢地開車車我地周圍去

前個月我地玩左頭尾7日
由台北>阿里山>嘉義>高雄>苗栗>台北

下次可能會去埋台 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆