上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:29 PM 發表 查看引用來源

可兒.........揾得妳好苦呀...:') :')
搵我咩事

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47: 舞伎個D都好令呀...不過D白色佢好似油油咁油上去既:smile_19:
舞藝多數over 30既女人先著
如果你要揀就揀 歌藝, d衫係後生小小
佢地真係好似油油咁油上去架,
所以去旅行既人係唔揀呢d影
因為佢地只幫你落妝, 但冇地方比你洗頭
除非你之後即回hotel, 唔係都幾慘

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:35 PM 發表 查看引用來源

搵我咩事
掛住咪揾囉點知咩事......

唔左妳講正經野....

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:32 PM 發表 查看引用來源

每年一次
回鄉探親呀
探親........... 正呀!!!酒店都慳番:smile_47:

舞伎同藝伎有咩分別呀?

引用:
原帖由 kenlo888 於 2009-8-11 04:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03:

悶死人了 :smile_o03:
咁你想講咩,你開個topic講啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:37 PM 發表 查看引用來源

舞藝多數over 30既女人先著
如果你要揀就揀 歌藝, d衫係後生小小
佢地真係好似油油咁油上去架,
所以去旅行既人係唔揀呢d影
因為佢地只幫你落妝, 但冇地方比你洗頭
除非你之後即回hotel, 唔係都幾慘
即係要係佢地收工前去比番件3佢地&落妝呀??
好似舞伎D3鮮色D...藝伎素色D咁既 :smile_47:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁你想講咩,你開個topic講啦
我想講粗口....不過我會忍住..

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-11 04:38 PM 發表 查看引用來源

探親........... 正呀!!!酒店都慳番:smile_47:

舞伎同藝伎有咩分別呀?
講探親咋, 都係要自己搵酒店架, 不過太like日本,中左毒, 年年都要去囖
基本上都係賣藝, 不過係年紀既問題

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:37 PM 發表 查看引用來源

掛住咪揾囉點知咩事......

唔左妳講正經野....
你又飲大左呀:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 04:41 PM 發表 查看引用來源

我想講粗口....不過我會忍住..
好, 我比一格你, 你將你畢生既粗口講出黎吖
我都想知你一次可講幾多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆